Prarthana Nandwani ile gerçekleştirdiğimiz röportaj

Prarthana Nandwani, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ilk kadın dijital girişimcilerden biridir.

American School of Dubai mezunu olan Prarthana, B.S. derecesini aldı. Pazarlama alanında

2011’de Bentley Üniversitesi. Prarthana, erken yaşlardan beri aktif bir kariyer yoluna sahip ve

hem Kuzey Amerika’da hem de Orta Doğu’da çalıştı.

Bu şirketler için nasıl bir fikir edindiniz ve onları inşa etmenin bazı zorlukları nelerdir?”

“Bu şirketleri kurarken ilham kaynağım dijital pazarlama ve moda tasarımına olan tutkumdu. En büyük zorluk, özel hayatımı yönetirken her iki işi de dengelemekti. Şimdiye kadarki en büyük başarım, her iki şirket için de ekipleri büyütmek ve harika müşterilerle çalışmak oldu. işime güvenen ve takdir eden. Bu işletmeleri yürütmenin temel becerileri güçlü iletişim, organizasyon ve dayanıklılıktır. Görevlerin ve son teslim tarihlerinin bir listesini tutarak ve görevleri daha küçük, ulaşılabilir adımlara bölerek zamanımı etkili bir şekilde yöneterek düzenli kalıyorum. Ayrıca, en önemli sorunların zamanında ele alınmasını sağlamak için görevlere öncelik veriyorum.”

78353356 51AE 44F4 A64B 25F006258DC2
Prarthana Nandwani ile gerçekleştirdiğimiz röportaj 3

“Bu iki işletmeyi aynı anda başarılı bir şekilde yönetmeyi nasıl başarıyorsunuz?”

“Ayrıca motive kalmanın ve görevler için yaratıcı çözümler bulmanın düzenli kalmama ve işimin zirvesinde olmama yardımcı olduğunu görüyorum. Örneğin, ihtiyacım olduğunda mola vermek, yeni bakış açıları ve berrak bir zihinle geri dönmeme yardımcı oluyor. Kendime gerçekçi hedefler koyarım ve bu hedefleri aştığımda kendimi ödüllendiririm.İletişim açısından, güçlü profesyonel ilişkiler sürdürmek ve herkese saygılı ve onurlu davranmak başarı için çok önemlidir.Genel olarak, profesyonel hayatımda esnekliğe ve becerikliliğe değer veririm. uyum sağlamamı ve yeni olasılıklara açık kalmamı sağlıyor.”

“Şirketlerinizle şimdiye kadarki en büyük başarınız veya başarınız nedir?”

“Aileden, arkadaşlardan, ekip üyelerinden ve iş arkadaşlarından güçlü destek almak da başarı için çok önemlidir. Motive olmama yardımcı oluyorlar ve işim hakkında değerli geri bildirimler sağlıyorlar. Onların cesaretlendirmesi ve yeteneklerime olan inancı odaklanmama ve gelişmeye devam etmeme yardımcı oldu. bir profesyonel olarak. Ek olarak, profesyonel kuruluşlar ve topluluklarla ilişki kurmak beni bilgilendiriyor, bağlantı kuruyor ve ilham veriyor. Bu ilişkileri kurmak birçok kapıyı açabilir ve ilgili alanlarımda güncel ve önde kalmamı sağlayabilir. diğerleri, deneyim ve bakış açısı kazanmanın ve büyümeye ve gelişmeye devam etmenin başka bir harika yoludur.”

Evogue Digital (www.evoguedigital.com)

Instagram’da Maison Bedouina @maisonbedouina.

Yorum yapın