Günlük burç yorumları – 21 Ocak 2021

21 Ocak 2021 burç yorumlarını merak edenler için Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumlarını sizler için sunuyoruz. 

Ay Boğa burcunda dikkat etmeniz gerekenler var bugün. Oturup çalışmanız gerekiyor bazı konular için. Örneğin ay burcu için pufidi kandil cumba yatak olmayacak. Günlük burç yorumlarımızı okuyarak sizin burcunuzla yorumlarımızın örtüşüp örtüşmediğini bize yazabilirsiniz. Maddi konularda güzel fırsatların olacağı bir gün olmasından dolayı 21 Ocak 2021 burç yorumlarını haftalık burç yorumları içinde en dikkat çeken burç yorumları olarak da niteleyebilirsiniz. Sağlık açısından da önemli bir gün olduğunu söyleyebileceğimiz bugünün burç yorumlarında dikkat çeken bir diğer nokta da sağlık açısından yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmenizin gerekliliği olacak. 

Koç günlük burç yorumları


Koç burcu günlük yorumlarına bakıldığında maddi olanakların olduğu ve fırsatların değerlendirilmesi gerektiği bir gün olarak görülebilir. Parasal konularda tedirginlik yaşamanıza gerek yok. Bu konularda fırsatlar sizi bekliyor olabilir.

Boğa günlük burç yorumları

Boğa günlük burç yorumları
Boğalar için bugün biraz daha sakin ve görünüyor. Sağlığınız açısından hem yediklerinize içtiklerinize dikkat etme hem de sabırla fırsatları bekleme günü sizin için. Sabrederseniz önümüzdeki günler boğalar için fırsatların sunulacağı günler olabilir. 

İkizler günlük burç yorumları

İkizler günlük burç yorumları
Psikolojik açıdan sıkıntılı bir gün sizi bekliyor. Özellikle çalışanlar işyerinde sıkıntı yaşayabilirler. Patronlarınızdan hiç beklemediğiniz tepkiler görebilirsiniz. Kendinizi biraz daha geri plana atma günü bugün. Dikkatinizi toparlayana kadar bugün kimseye bulaşmayın.

Yengeç günlük burç yorumları

Yengeç günlük burç yorumları
Baskı altında ve isyan noktasına gelmiş hissedebileceğiniz bir gün. Küçük problemler yaşayabilirsiniz ancak bunun önüne geçmek elinizde. Kafanızı toparlamaya ihtiyacınız var. Biraz sakin bir ortama geçip kahvenizi yudumlarken gözlerinizi kapayıp sükûnete dalmanızı tavsiye ederim. 

Aslan günlük burç yorumları

Aslan günlük burç yorumları
Aslanlar için sıhhat önemli. Özellikle bugün yeme içme konusunda sizden biraz daha dikkat bekliyorum. Çok yeme alışkanlığınıza biraz olsun ara verin. Zaten sağlıklı beslenmiyorsunuz. Sigara içenler için tehlikeli günlerin başlangıcı. Artık içmeyin şu mereti. Sigarayı bırakmak için de önümüzdeki günler fırsat olabilir. 

Başak günlük burç yorumları

Başak günlük burç yorumları
Başaklar ah başaklar. Gezmeyi seviyorsunuz ama elinize fırsatlar pek geçmiyor bu aralar. Gezmek tozmak tabi ki sizin de hakkınız ama bu aralar pandeminin de etkisi ile bu alışkanlıklarınıza biraz olsun ara verme zamanı. Bunalımlara girmenize gerek yok. Kendinizi gelecek günlerin daha iyi olacağına inandırmalısınız. 

Terazi günlük burç yorumları

Terazi günlük burç yorumları
Teraziler hep işlerini zamanında yapan, arkadaşlıklar konusunda vakur kalabilen kişilerdir. Oranı her zaman ayarlamayı bilen teraziler için resmi işlemler de zamanında yapılmalı. Eğer üzerinize düşen sorumluluklar varsa her zamanki gibi zamanında yapmanızda ve işleri ötelememenizde fayda var. Çok zor bir gün olacak ancak işleri bitirince rahatlayacaksınız. 

Akrep günlük burç yorumları

Akrep günlük burç yorumları
Burçlar ve ilişkiler konusunda bugün en fazla akrepler için bir yorumumuz olacak. Karşınıza güzel ve beğeneceğiniz biri çıkabilir. Ancak bodoslama atlamadan frekanslarınızın uyup uymadığına karar vermelisiniz. Tamam artık bir ilişki istiyorsunuz ama bunun için biraz daha sabır diyorum. 

Yay günlük burç yorumları

Yay günlük burç yorumları
Yaylar sağlıklı yaşam konusunda diğer burçlara göre daha dikkatli davransalar da bugün onlar için ufak tefek hastalıkların başlangıcı olabilir. Küçük çapta kazalar yaşamanız olası. Bunu engellemek için dikkatli bir gün geçirmenizde fayda olacak. 

Oğlak günlük burç yorumları

Oğlak günlük burç yorumları
Burçlar ve yatırımlar, ekonomik fırsatlar olarak değerlendirilebilecek bir burç bugün için oğlaklar. Eğer yatırımlar konusunda bir düşünceniz olacaksa bugün için yatırım yapmamanızı tavsiye ederim. Sizin için riskli yatırımların olabileceği bir gün. Günlük burç yorumlarını değerli ve önemli bulmanıza rağmen yatırım yapma zorunluluğunuz olacaksa da dikkatli bir şekilde yatırım yapabilirsiniz.

Kova günlük burç yorumları

Kova günlük burç yorumları
Aile konularında dikkatli olmanız gereken bir gün. Kovalar sabır taşına dönmeli bugün. Ailevi problemlerin zirve yaptığı tartışmaların olabileceği ve kavgalara neden olabilecek bir gün. Hassas olduğunuz konularda üzerinize gelenler olacaktır. Ancak biraz daha alttan alarak konuları büyütmemenizde fayda var.  Karşınızdakiler sizin kadar empatik düşünemeyebiliyor. 

Balık günlük burç yorumları

Balık günlük burç yorumları
Sevgili, eş ya da arkadaş seçimleri için önemli bir gün. İlişkiler için fırsatlar olacaktır. Bu fırsatları değerlendirmek için elinizden geleni yapın. İlişkiler için seyahat etmeniz gerekebilir. Bunu ertelemeyin. Fırsat bu fırsat, özellikle de hala evlilik için zamanınız varken bunu son fırsat olarak görenler, sizin için anlamlı bir gün olmalı.   

Burçlar ve tarihleri listesi 2021
Burçların gerçek isimleri ve tarihleri ile ilgili hazırladığımız listeyi de inceleyebilirsiniz. Hangi burçtanım sorusuna cevap arayanlar için doğum tarihinize göre bunu kolayca bulabilmenizi sağlayacak listemizde burç tarihlerini sizlere sunduk. Buna göre koç burcu hangi tarihler arasında doğanların burcu? Ya da boğa burcu olanlar hangi tarihte doğmuş olmalı gibi soruların yanıtları aşağıdaki listede yer alıyor. Burcunu öğrenmek için listeyi detaylı inceleyerek hangi burca sahip olduğunu kolayca bulabilirsin. Burçların ingilizce isimleri ve burçların tarih aralıkları listesi şöyle:

Koç Burcu (Aries)
21 Mart – 20 Nisan

Boğa Burcu (Taurus)
21 Nisan – 21 Mayıs

İkizler Burcu (Gemini)
22 Mayıs – 21 Haziran

Yengeç Burcu (Cancer)
22 Haziran – 22 Temmuz

Aslan Burcu (Leo)
23 Temmuz – 23 Ağustos

Başak Burcu (Virgo)
24 Ağustos – 22 Eylül

Terazi Burcu (Libra)
23 Eylül – 23 Ekim

Akrep Burcu (Scorpion)
24 Ekim – 22 Kasım

Yay Burcu (Sagittarius)
23 Kasım – 21 Aralık

Oğlak Burcu (Capricorn)
22 Aralık – 20 Ocak

Kova Burcu (Aquarius)
21 Ocak – 18 Şubat

Balık Burcu (Pisces)
19 Şubat – 20 Mart
 

Yorum yapın