Aamir Khan 2021 yılında hangi sinema filmleri ile geliyor

Reklama ihtiyacı olmayan bir isim, Bollywood’un mükemmeliyetçisi olarak da bilinen Aamir Khan’ın bir yılda genellikle büyük ödülü alan tek bir film çektiği biliniyor. En son Thugs of Hindostan’da (2018), büyük ekranı Big B, Katrina ve Fatima Sanah ile paylaşırken, onu görmeyeli epey oldu. Ancak Dangal oyuncusu bu yıl Advait Chandan’ın yönettiği “Lal Singh Chaddha” da geri dönüş yapacağı için endişelenmenize gerek yok. Ancak gelecek sürümlerine geçmeden önce son üç filmine bir göz atalım.

Amir Khan’ın son üç filmi

Thugs of Hindostan (2018): Film Hindistan’da Şirket yönetimi döneminde geçiyor. Film, Doğu Hindistan Şirketi yetkilileri tarafından bir haydut grubuna sızma ve ona karşı koyma görevi verilen küçük bir haydut olan Firangi Mallah’ı takip ediyor. Film, 2018 Diwali haftasonunda gösterime girdi, ancak hem eleştirel hem de ticari açıdan iyi sonuç vermedi.

Secret Superstar (2017): Aamir Khan, 2017’de müzikal-drama hiti ‘Secret Superstar’da görüldü. Şarkıcı olmayı arzulayan genç bir kızın, kimliğini bir peçe ile gizlerken YouTube’a video yükleyen bir gençlik filmi. Film aynı zamanda ev içi ses ve cinsiyet eşitliği gibi sosyal konuları da ele alıyor. Secret Superstar, hem kritik hem de ticari olarak gişe rekorları kıran bir hit oldu. Film 977 crore’den fazla hasılat yaptı .

Dangal (2016): Aamir Khan, 2016 yılında gişe rekorları kıran hit ‘Dangal’da görüldü ve sadece eleştirmenlerden olumlu eleştiriler almakla kalmadı , aynı zamanda 2.0242.100 crore kazanarak Hindistan’da tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmi oldu. . Dangal, genel anlamda Phogat ailesine dayanan biyografik bir spor drama filmidir.

Amir Khan’ın Yaklaşan filmi

Aamir Khan, Advait Chandan’ın yönettiği ‘Laal Singh Chadda’da beyazperdede geri dönüşünü yapmaya hazır olduğundan bekleyiş neredeyse sona erdi. Raporlara göre, Laal Singh Chaddha’nın Aralık 2021’de gösterime girmesi bekleniyor. Film, 1994 Forrest Gump’ın bir uyarlaması. Amir Khan, ekranı Kareena Kapoor ve Vijay Sethupathi ile paylaşırken görülecektir.

Başlangıçta, filmin Aralık 2020’de gösterime girmesi gerekiyordu, ancak covid-19 ortasında, film tam bir yıl ertelendi. Aamir Khan’ın ‘Laal Singh Chaddha’sının 2021 Noel’inde gösterime girmesi planlanıyor.

Laal Singh Chaddha ne zaman sinemalara geliyor: 24 Aralık 2021 (beklenen)

Laal Singh Chaddha’nın bütçesi: Rs, 105 Crores

Oyuncular kimler: Aamir Khan, Kareena Kapoor, Vijay Sethupathi

Yorum yapın