Benim Güzel Ailem 13. Bölüm İzle Full TRT 1 Benim Güzel Ailem on üçüncü bölüm tek parça izle

TRT1’in dizilerinden olan Benim Güzel Ailem dizisi merak konusu oldu. Komedi türünde sıcak bir aile dizisi olan ‘Benim Güzel Ailem’in dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte TRT 1 Benim Güzel Ailem 13. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri…

BENİM GÜZEL AİLEM 12. BÖLÜM KONUSU

Rasim Adnan’ın gerçekten aile olma yolunda ilerlediğine günden güne inanırken Emre’nin telefonu Rasim’i kendine getirir. Rasim ev halkını toplar ve Adnan’ın kendilerine bir oyun oynadığını söyler. Canan Adnan’ın masum olduğunu savunurken Rasim iş birlikçisi dediği Banu’nun kaçarken düşürdüğü telefonunu çıkarır.

Rasim ev halkının Adnan’ın masum olduğu konusunda kendisine direnmelerini kabul etmez ve Adnan’ı takip etme kararı alır. Ferdi yapımcıdan aldığı avansla kızı Tanem için okul planları yapmaya başlamıştır bile. Ferdi’nin oyunculuğu hakkında çıkacak gazete haberini karı koca çok merak ediyorlardır. Oğuz duygusal olarak emin olmak için abisinden yardım ister.

BENİM GÜZEL AİLEM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Sıcak bir aile tablosunu izleyenlere sunacak olan Benim Güzel Ailem’in oyuncu kadrosunda; Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç, Nergis Kumbasar gibi isimler yer alıyor.

BENİM GÜZEL AİLEM YENİ BÖLÜM İZLE

Benim Güzel Ailem dizisinin TRT 1’de 27 Eylül günü yayınlanan 13. bölümünü ( on üçüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın