SD Kartlarınızda Sildiğiniz Dosyaları Geri Getirebileceğinizi Biliyor Muydunuz?

SD kartlar uzun süredir hayatımızda yer alan küçük yardımcılarımızdır. Bu kartların kullanımı günümüzde azalsa da hala birçok kişinin tercih ettiği bir aygıt olarak biliniyor SD kartların içinde bulunan dosyaları zamaman çeşitli sorunlar nedneiyle ya da yanlışlıkla silebiliyoruz. Artık SD kart için dosya kurtarma işlemi yapıp silinen dosyaları geri getirme şansına sahipsiniz. Aşağıda SD kartta silinen dosyaları geri getirmek içinyapmanız gerekenleri adım adım açıkladık.

SD kartlar pek çok bilgisayar ve laptopta harici depolama amaçlı kullanılmaya devam ediyor. Ancak her harici depolama aygıtında olduğu gibi bu kartlarda da dış etmenlere bağlı sorunlar sebebiyle dosyalar ne yazık ki silinebiliyor ya da kullanıcılar bu dosyaları yanlışlıkla silebiliyorlar. SD kart dosya kurtarma işlemi yapmak ve silinen dosyaları geri almak artık mümkün. Ancak bu işlemin her zaman başarılı bir şekilde gerçekşmeyeceğini ya da tüm dosyaları geri getirmenizin bir garantisi olmadığını bilmeniz gerekiyor.

Şimdi SD kartlarınızda silinen dosyaları nasıl geri getireceğinize dair detaylara değinelim. SD kart dosya kurtarma işlemi için destek alabileceğiniz bazı programlar bulunuyor. Çok yüksek boyutta bulunan dosya kurtarma işlemleri için ücretli hizmetler bulunsa da, daha düşük boyutlu dosyalar için Disk Drill SD kart kurtarma programından destek alabilirsiniz. Kesin sonuç ve garantili bir işlemler olmasa da yine de deneyip olabildiğince fazla dosya kurtarma şansınız bulunuyor.

SD kart dosya kurtarma adımları:

Adım 1: Buradan Disk Drill SD kart kurtarma yazılımını bilgisayarınıza indirmelisiniz,
Adım 2: Size en uygun SD kart kurtarma çeşidini seçin,
Adım 3: Kayıp veri tarama işlemini başlatmalısınız,
Adım 4: Kurtarmak istediğiniz dosyaları seçmelisiniz,
Adım 5: Kurtardığınız dosyaları farklı bir klasöre kaydedin. Tüm işlemler bukadar.

Yorum yapın