Velioğulları Group Isıtma Soğutma Sistemleri

Isıtma ve soğutma sistemleri alanında 2017 yılından beri hizmet vermekte olan Kadir Atlı, uzun yıllar boyunca Velioğulları Group Isıtma Soğutma Sistemleri adı altında kombi radyatör ve klima sistemlerine ait ürünler, yedek parçalar ve aksesuarlar satışı gerçekleştirdi.

Sektörde kısa sürede tanınan ve güvenilir hizmet sağlayıcılardan birisi haline gelen Kadir Atlı, üstün nitelikteki hizmetini Türkiye’nin her ili ve ilçesi ile buluşturmaya karar vererek dijital dünyaya ilk adımını atmıştır.

Kadir Atlı tarafından kurulan ucuzaisin.com e-ticaret platformu 29 Nisan 2019 tarihinde hizmete başlamıştır. ucuzaisin.com uygun fiyata yüksek kaliteli radyatör, kombi, şofben ve klima gibi ısıtma ve soğutma sistemlerine ait ürün ve parça temini sağlamaktadır.

Türkiye’nin sektörde öncü alüminyum döküm radyatör üreticisi Notarad bölge bayisi olan ucuzaisin.com İstanbul merkezlidir ve günümüzde Türkiye’nin her ili ve ilçesine ürün tedariği sağlayabilen, erişilmesi kolay, sektörünün öncü girişimlerinden birisi haline gelmiştir.

Modern yenilikçi ve yüksek müşteri memnuniyeti ilkesi ile hizmetini sürdürmekte olan ucuzaisin.com; tüm müşterilerine yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri güvenilir şekilde ulaştırmak misyonunu üstlenmiştir.

Türkiye’nin en büyük ısıtma ve soğutma sistemleri ürün, parça ve aksesuar tedarik eden e-ticaret girişimi olmak vizyonu ile yola çıkan ucuzaisin.com, üstün hizmet kalitesini ülkemizin 81 iline ulaştırabilmektedir.

Ucuzaisin.com ile her türlü ısıtma veya soğutma sistemlerine ait ürün, parça ve aksesuara kolay bir şekilde erişebilir ve uygun fiyata kaliteli ürünleri temin ederek siz de yüzü gülen müşterilerimiz arasına katılabilirsiniz.

Türkiye’nin en gelişmiş radyatör ve kombi e-ticaret platformu ucuzaisin.com güvenilir, erişilebilir, müşteri memnuniyeti odaklı bir Velioğluları Group Isı Sitemleri markasıdır.

Etiketleralüminyum panel radyatör, alüminyum döküm radyatör, dekoratif radyatör, havlupan, kombi

Yorum yapın