Dilek Taşı 4. Bölüm İzle Full! Kanal D Dilek Taşı dördüncü bölüm tek parça izle

Dilek Taşı konusu ve oyuncuları ile ilgili araştırmalar giderek hızlanıyor. Yeni sezon dizileri kanalların yayın akışlarına bir bir eklenirken bu akşam Kanal D’de de yeni bir dizi başlıyor. Dilek Taşı dördüncü bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dilek Taşı’nın oyuncuları arasında Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş gibi ünlü isimler yer alıyor. İşte Kanal D Dilek Taşı 4. bölüm izle dizi izle linki.

DİLEK TAŞI DİZİSİ 3. BÖLÜM KONUSU

Mustafa ve Cemre sonunda kavuşmuştur. Sıkı sıkı sarılıp uzun bir süre kalırlar öylece. Figen, baba kızın bu anını buğulu gözlerle izler. Derken sesler duyar Figen. Kenan ve Sevda onlara doğru yaklaşmaktadır. Figen, Mustafa’yı saklamak zorundadır fakat Mustafa yaralı olduğu için hareket etmekte zorlanmaktadır. Yakalanmaktan son anda kurtularak eski müştemilata saklanırlar. Figen gece boyunca Mustafa’nın yarasıyla ilgilenir, onu iyileştirmeye çalışır.

Mustafa’nın öldüğünü zanneden Rona’lar derin bir nefes almış, artık önlerinde bir engel kalmadığını düşünmektedirler. Cemre hakkındaki planlarını gerçekleştirmek için süreci hızlandırırlar. Mustafa bir an önce iyileşip kızını alıp gitmek istemektedir. Figen için Cemre’den ayrılmak çok zordur. Mustafa’yı gitmemeleri için ikna etmeye çalışsa da Mustafa’nın saklanarak yaşamaya niyeti yoktur. Mustafa, Macide ve Rüçhan planlarını gerçekleştirmeden önce Cemre’yi alıp gidebilecek midir?

OYUNCU KADROSU

Dilek Taşı dizisi oyuncuları arasında Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Ozan Dolunay, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz yer alıyor.

DİLEK TAŞI İLK BÖLÜM İZLE KANAL D

Dilek Taşı dizisinin Kanal D’de 28 Eylül günü yayınlanan 4. bölümünü (dördüncü bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın