Bir yanda Hande Erçel, diğer tarafta Demet Özdemir! Sosyal medyada rekabet sert ama gerçek tek!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, partneri Engin Akyürek ile birlikte geçen sezon Adım Farah dizisine başladı. İlk 14 bölümü yayınlanan Adım Farah dizisi ilgi gördü ama reytingleri hiçbir zaman beklendiği gibi yüksek oranlarda gerçekleşmedi. Yurt dışındaki Türk dizisi takipçilerinin de ısrarlı tutumu ile Adım Farah dizisine bir şans daha verildi.

İkinci sezona değişen hikaye ve yeni eklenen karakterler ile başlayan Adım Farah dizisi, ne yazık ki 15. bölüm reytingleri ile pek de umut ışığı yakamadı. Bazı izleyicilerin aynı akşam Farah Zeynep Abdullah’ın başrolündeki Bergen filmi nedeniyle Adım Farah’ın reytinglerinin de düşük geldiğini söylediklerini sosyal medyadan görebilirsiniz. Ancak Adım Farah dizisi sadık izleyici kitlesini kendisine çekemediği için bu duruma düştü. Yani ilerleyen haftalarda da dizinin reytinglerinin çok iyi gelmemesi ihtimali yüksek gözüküyor.

Hande Erçel ise yıllar sonra Burak Deniz ile birlikte yeniden sete çıktı. Bambaşka Biri isimli dizi pazartesi akşamları yayınlanıyor ve ilk 3 bölüm de geride kaldı. 25 Eylül akşamı yayınlanan üçüncü bölümde her ne kadar reytinglerde bir düşüş görülmüş olsa da hala oranlar çok iyi. 4’lü seviyelerde gerçekleşen reytingler devam eder ise Bambaşka Biri projesi ilerleyen haftalarda daha da güçlenebilecek bir ortam bulabilir.

Sosyal medyada ise Demet Özdemir ile Hande Erçel karşılaştırmaları daha da şiddetlendi. Yıllardır bir gizli rekabet halinde olan bu iki kadın oyuncunun hayranları, hangisinin daha etkili olduğu konusunda anlaşmazlık yaşıyor.

Ne Hande Erçel hayranları ne de Demet Özdemir’in sevenleri karşı tarafın kendilerinden daha iyi olduğunu kabul etmiyor. Instagram takipçi sayılarına bakılır ise Hande Erçel 31 milyon, Demet Özdemir ise 16 milyon kişi tarafından takip ediliyor.

Reytinglere bakıldığı zaman da Hande Erçel’in projesi çok daha iyi sonuçlar elde ediyor.

Dizi hayranları da sosyal medya ortamında Demet Özdemir ile Hande Erçel karşılaştırmaları ile birbirlerine laf atma yarışına girişti.

Ancak bir gerçek var ki, her iki oyuncu da yurt dışında Türkiye’nin en etkili kadın oyuncuları olarak gözüküyor. İkisi de ülkenin tanıtımına büyük katkı yapıyor ve her ikisinin de dünya çapında milyonlarca hayranı bulunuyor.

Durum böyle olunca ortada kim daha iyi rekabeti tatlı bir atışma olmaktan daha anlamlı değil. Her ikisinin de başarıları ile kendilerini kanıtladıklarını, yeteneklerini ortaya koyduklarını ve güzellikleri ile de hayranlarının başını döndürdüğünü söylemek yanlış olmayacaktır.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın