Bambaşka Biri 4. Bölüm İzle Full FOX Bambaşka Biri dördüncü bölüm tek parça izle

Yeni dizi Bambaşka Biri’nin araştırmaları başladı. Hande Erçel ve Burak Deniz’i yıllar sonra bir araya getiren yapım merakla bekleniyor. İşte FOX Benim Güzel Ailem 4. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri…

BAMBAŞKA BİRİ 3. BÖLÜM KONUSU

Kenan sandığı Doğan fazla ileri gidince Leyla bir şok geçirmiştir. Kenan kendine geldiğinde yaptıklarını öğrenip kendini affettirmeye çalışır. Fakat Leyla’nın öfkesini yumuşatmak kolay olmaz. Hafıza kayıpları iyice sıklaşan Kenan da akıl sağlığından şüphe etmeye başlar. Bu durumu fark eden tek kişi kendisi değildir. Son kurbanını öldürmeyi başaramayan Doğan, İrfan’ın konuşmasını engellemek için beklenmedik riskler alır. Kenan’a olan güveni gittikçe sarsılan Leyla ve komiser Refik ise, katilin Kenan’la olan bağlantısını teyit etmek için tehlikeli bir oyun oynar. Bu sefer tuzağa düşme sırası Doğan’dadır.

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİ OYUNCULARI

Bambaşka Biri dizisinin oyuncuları arasında Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Berrin Arısoy, Muttalip Müjdeci, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Uğur Uzunel ve Polen Emre yer alıyor.

BAMBAŞKA BİRİ 4. BÖLÜM İZLE

Bambaşka Biri dizisinin fox tv’de 2 Ekim günü yayınlanan 4. bölümünü (dördüncü bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın