Bambaşka Biri dizisinin yurt dışı başarıları Türk dizi sektörüne motivasyon kaynağı olacak!

Bambaşka Biri dizisi Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin reytingleri ile ilgili yaşanan sıkıntılar bir yana, yurt dışı ilgisi ekibin moralini yükselten bir gelişme oldu.

Burak Deniz ile Hande Erçel ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye Cannes’ta düzenlenen MIPCOM 2023 içerik fuarında gösterilen ilginin detayları ortaya çıktı.

Binlerce sektör önderini bir araya getiren, televizyon dünyasının en büyük fuarları arasında yer alan MIPCOM 2023’ de, Bambaşka Biri dizisine Ortadoğu başta olmak üzere İspanya, Macaristan, Sırbistan, Gürcistan gibi ülkelerden yoğun ilgi olduğu ve 12 ülkeyle halen sözleşme imzalama sürecinde olunduğu bilgisi paylaşıldı.

Ayrıca Latin Amerika ve Asya Pasifik bölgesinden de yayıncıların radarına girmesi sebebiyle dizinin toplamda en az 100 ülkeye satışının gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Burak Deniz’in, Türkiye’nin en ünlü haber spikerlerinden Kenan Öztürk karakterine, Hande Erçel’in ise dişli, gözü pek savcı Leyla karakterine hayat verdiği dizi “Bambaşka Biri” yakın zamanda birçok ülkede yayın hayatına başlayacak.

Dizinin yurt dışındaki yayıncılar tarafından bu kadar ilgi ile karşılanması çok güzel bir gelişme oldu. Türk dizi sektörüne gurur veren bu adımların devamı için, yerli dizi izleyicilerinin de projelere önem vermesi şart gözüküyor.

Bambaşka Biri dizisinin yurt dışında daha büyük başarılar elde etmesi, devam etmesine bağlı ve bu nedenle de reyting sonuçları büyük önem taşıyacak.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın