Trabzonspor taraftarı Kadıköy’de olacak mı?

Galatasaray Beşiktaş maçında deplasman takımı taraftarına izin verilmişti. Şimdi gözler Fenerbahçe Trabzonspor maçında. Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe’nin bu konu için ne düşündüğünü anlattı.

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile 21 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynanacak derbi karşılaşmasında taraftarlarının tribünde yer alacağını duyurmuştu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında, 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak Galatasaray-Beşiktaş müsabakası için toplanan İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, taraftarlarımızın deplasman tribününde yer almalarına karar vermiştir.” ifadeleri yer almıştı.

İstanbul Valiliği de “İl Spor Güvenlik Kurulu, 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak Galatasaray – Beşiktaş maçına 2 bin 400 rakip seyircinin alınmasına karar verdi. Deplasman takım seyircisi, toplu olarak maçın oynanacağı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadı’na giriş yapabilecektir.” açıklamasında bulunmuştu.

DEPLASMAN YASAĞININ GEÇMİŞİ

İstanbul Valiliği, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe yöneticilerinin istekleri ve kabulü doğrultusunda, İstanbul’da kendi aralarında oynayacağı Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacağını duyurmuşu.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti;

“İl Spor Güvenlik Kurulu’nun 02.08.2022 tarih ve 1 (bir) numaralı kararı aldığı toplantısında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerini temsilen katılan yöneticilerin kendi istekleri ve kabulü doğrultusunda, İstanbul’da bu kulüplerimizin kendi aralarında oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacaktır.”

 

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın