Bir Derdim Var 4. Bölüm İzle Full Kanal D Bir Derdim Var yeni bölüm tek parça izle

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Bir Derdim Var dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Kanal D dizisi olan ‘Bir Derdim Var’ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Kanal D Bir Derdim Var 4. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri…

BİR DERDİM VAR DİZİSİNİN 3. BÖLÜM KONUSU

23 Kasım Perşembe günü yayınlanan Bir Derdim Var dizisinin 3. Bölümde Nilüfer, birdenbire yakınlaştığı Ömer’in duygusal kayıtsızlığı karşısında şaşkına döner.

Okulunda sorunlu davranışlar sergileyen küçük Kürşat’ın yolu Nilüfer’le kesişir. Nilüfer ekibiyle birlikte Kürşat’ın davranışlarının kökenini anlamak ve bu küçük çocuğa yardım etmek için kolları sıvar; ancak Kürşat’ın ailesinin şüphe çeken tavırları, Kürşat’la ve annesiyle ilgili korkunç bir gerçeğin açığa çıkmasına vesile olacaktır. Nilüfer Savcı Ömer’in de yardımıyla Kürşat’ın annesinin akıbetini öğrenme çabasına girişirken, Kuzey de derin bir hasret duyduğu kendi annesini anımsayacaktır.

Diğer yandan Nilüfer, birdenbire yakınlaştığı Ömer’in duygusal kayıtsızlığı karşısında şaşkındır; İpek ise sevgilisi Volkan’ın saldırgan kıskançlığı karşısında ne yapacağını bilemez haldedir. Özge Kuzey’e beslediği duyguların etkisine kapılırken, İpek Yusuf’un ona olan ilgisinden habersiz gibidir. Damla ve Savaş ise aralarındaki tehlikeli yakınlaşmanın büyüsü altındadır. Savaş’ın doğum günü kutlaması, çeşitli duygusal hesaplaşmaların yolunu açacaktır. Kürşat sonunda annesine dair gerçekleri büyük bir sarsıntıyla öğrenecek, Kuzey ise annesine dair şok edici hatıraların ani akınıyla hiç istemeden yüzleşmek zorunda kalacaktır.

BİR DERDİM VAR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ı buluşturan, İtalyan yapımı ‘Oltre La Soglia’ (On The Brink) uyarlaması olan dizide ikiliyle birlikte Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogaylar ve Muhammet Uzuner yer alırken onlara başarılı genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu eşlik ediyor.

BİR DERDİM VAR İLK BÖLÜM İZLE

Bir Derdim Var dizisinin Kanal D’de 30 Kasım 2023 Perşembe günü yayınlanan 4. bölümünü ( dördüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın