Kara Kartal, Club Brugge karşısında dağıldı

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nun 5. haftasında temsilcimiz Beşiktaş ile Belçika ekibi Club Brugge karşı karşıya geldi.

Tüpraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip hızlı başlayan taraf oldu. 4. dakikada Casper Nielsen ve 14. dakikada Thiago’nun attığı gollerle skor bir anda 2-0’a geldi. İlk yarıda karşılıklı ataklar olsa da başka gol sesi çıkmadı: 0-2.

Belçika ekibi ikinci yarıya da golle başladı. 46. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Thiago kendisinin 2. takımının ise 3. golünü kaydederek skoru 3-0’a getirdi. Rakibine yanıt vermekte zorlanan Siyah-beyazlılar, bu golden 4 dakika sonra ağlarında bir gol daha gördü.

50. dakikada Raphael Onyedika Nwadike’nin attığı golle durum 4-0 oldu. Lacivert-siyahlılar 69. dakikada Andreas Skov Olsen ile bir gol daha buldu ve skor 5-0’a geldi. Bu gol aynı zamanda karşılamanın da sonucunu belirleyen gol oldu: 5-0.

Gruptan çıkma ihtimalini daha önce kaybeden, prestij ve ülke puanı için sahaya çıkan Beşiktaş bu sonuçla 1 puanla grubun son sırasında yer aldı, farklı bir galibiyet elde eden Club Brugge ise puanını 13 yaparak grupta liderliğini sürdürdü.

Beşiktaş gruptaki 6. ve son maçında deplasmanda Lugano ile karşı karşıya gelecek, Club Brugge ise evinde Bodo Glimt’i ağırlayacak.

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın