CANLI MAÇ İZLE! Al Hilal Al Nassr Suudi Arabistan Pro Lig maçı canlı izle

Al Hilal Al Nassr maçı için nefesler tutulmuş durumda. Suudi Arabistan Pro Lig maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Al Hilal Al Nassr maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Al Hilal Al Nassr’ın maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Al Hilal Al Nassr maçı canlı yayın izle linki… İşte canlı maç izle linki…

Suudi Arabistan Ligi heyecanı devam ediyor…

AL HİLAL AL NASSR MAÇI

Al Hilal Al Nassr maçı saat 21:00’de TV 8 Buçuk veya S Sport Plus kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Al Hilal Al Nassr maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz…

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Al Nassr’ın yıldızı Cristiano Ronaldo, Asya Şampiyonlar Ligi’ndeki Persepolis maçında yerde kaldığı bir pozisyon sonrası hakemin verdiği penaltıyı iptal ettirdi.

Asya Şampiyonlar Ligi’nin E Grubu’nda Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımıyla ile İran’ın Persepolis takımı karşı karşıya geldi. Maçın hemen başında Al Nassr’ın yıldızı Cristiano Ronaldo, rakip ceza sahasında yerde kaldı. Rakibi Soroush Rafaei’nin topa müdahalesinde yere düşen Ronaldo, Çinli hakem Ma Ning’in verdiği penaltı kararını değiştirtti.

Yıldız oyuncu ayağa kalkıp, Persepolis oyuncularının yoğun itirazlarda bulunduğu hakemin yanına giderken eliyle ‘Hayır’ işareti yaptı. Ronaldo hakeme ‘Penaltı yok’ dedikten sonra Çinli hakem kararını iptal etti.

Karşılaşma golsüz berabere sona erdi. 13 puanla liderlik koltuğunda oturan Al Nassr, son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın