CANLI MAÇ İZLE! Bayern Münih Union Berlin Almanya Bundesliga maçı canlı izle

Bayern Münih Union Berlin maçı için nefesler tutulmuş durumda. Almanya Bundesliga maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Bayern Münih Union Berlin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Bayern Münih Union Berlin’in maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Bayern Münih Union Berlin maçı canlı yayın izle linki… İşte canlı maç izle linki…

Almanya Bundesliga heyecanı devam ediyor…

BAYERN MÜNİH UNİON BERLİN MAÇI

Bayern Münih Union Berlin maçı saat 17:30’da beIN Sports Tod TV, Bein Sports 4 veya Tivibu Spor 1 kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Bayern Münih Union Berlin maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz…

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. haftasında temsilcimiz Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda son 16’yı garantileyen Alman ekibi Bayern Münih, Danimarka takımı Kopenhag’ı konuk etti. Karşılaşma golsüz sona erdi. Allianz Arena’da oynanan ve Fransız kadın hakem Stephanie Frappart’ın yönettiği karşılaşma başladığı gibi 0-0 tamamlandı.

Son 16 turuna lider çıkmayı 4. haftafa garantileyen Bayern Münih, bu sonuçla puanını 13’e çıkardı. Zorlu deplasmandan beraberlikle ayrılarak puanını 5’e yükseltten Kopenhag ise averajla Galatasaray’ın önünde 2. sırada yer aldı. Kopenhag, 12 Aralık Salı günü oynanacak 6. ve son hafta mücadelesinde Galatasaray’ı konuk edecek.

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın