CANLI İZLE! Al Taawon Al Nassr maçı TV 8 Buçuk şifresiz canlı maç izle

Al Taawon Al Nassr maçı için nefesler tutulmuş durumda. Suudi Arabistan Pro Lig maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Al Taawon Al Nassr maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Al Taawon Al Nassr’ın maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Al Taawon Al Nassr maçı canlı yayın izle linki… İşte canlı maç izle linki…

Suudi Arabistan Ligi heyecanı devam ediyor…

AL TAAWON AL NASSR MAÇI

Al Taawon Al Nassr maçı saat 21:00’de’de TV 8 Buçuk, S Sport Plus veya Exxen kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Al Taawon Al Nassr maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz…

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Suudi Arabistan Pro Lig karşılaşmasında Al-Nassr deplasmanda Al-Ittihad’ı 5-2 yendi. 

Suudi Arabistan Pro Lig 17. hafta karşılaşmasında Al-Nassr deplasmanda konuk olduğu Al-Ittihad’ı 5-2 mağlup etti.

Al-Nassr’a galibiyeti getiren golleri 19 ve 68. dakikalarda Cristiano Ronaldo, 38. dakikada Anderson Talisca ve 75 ve 82. dakikalarda Sadio Mane, Al-Ittihad’ın gollerini ise 14 ve 51. dakikalarda Abderrazak Hamdallah kaydetti.

Al-Ittihad’da, Fabinho 66. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. 

Cristiano Ronaldo 53 golle 2023’ün en golcüsü olmayı başardı.

Al-Nassr bu galibiyetle puanını 43’e yükseltirken, Al-Ittihad ise 28 puanda kaldı.

Al-Nassr bir sonraki karşılaşmasında deplasmanda Al-Taawon’a konuk olurken, Al-Ittihad’da deplasmanda Al-Tae’ye konuk olacak.

Kaynak: Haber Global TV

Yorum yapın