CANLI İZLE! Juventus Roma maçı S Sport şifresiz canlı maç izle

Juventus Roma maçı için nefesler tutulmuş durumda. İtalya Serie A maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Juventus Roma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Juventus Roma’nın maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Juventus Roma maçı canlı yayın izle linki… İşte canlı maç izle linki…

İtalya Serie A heyecanı devam ediyor…

JUVENTUS ROMA MAÇI

Juventus Roma maçı saat 22:45’de S Sport 2 veya S Sport Plus kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Juventus Roma maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz…

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Hareketli bir ara transfer dönemi geçirmesi beklenen Beşiktaş’ın Juventus’un eski yıldızı Federico Bernardeschi ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne grup aşamasında sonuncu olarak veda eden, Süper Lig’de ise 16 haftada şampiyonluk yarışının 17 puan gerisine düşen Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosunda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanıyor. 

Performans düşüklüğü ve takım içerisindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana’yla yolları ayırmayı planlayan Beşiktaş’ın bu oyuncuların yerine en az 5 transfer yapması bekleniyor.

Milliyet’ten Nergis Aşkın’ın haberine göre; Beşiktaş, transferde ilk hedef olarak belirlediği Juventus’un eski yıldızı Federico Bernardeschi’nin görüşmelere başladı.

Kariyerini Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) takımlarından Toronto FC’de sürdüren 30 yaşındaki kanat oyuncusunun yıllık 3 milyon Euro talep ettiği ve pazarlıkların devam ettiği belirtildi.

Alman futbol platformu Transfermarkt’ın güncel piyasa değerini 5 milyon Euro olarak tahmin ettiği Bernardeschi’nin kulübüyle 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Yorum yapın