CANLI İZLE! Luton Town Chelsea maçı Bein Sports şifresiz canlı maç izle

Luton Town Chelsea maçı için nefesler tutulmuş durumda. İngiltere Premier Lig maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Luton Town Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Luton Town Chelsea’nin maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Luton Town Chelsea maçı canlı yayın izle linki… İşte canlı maç izle linki…

İngiltere Premier Lig heyecanı devam ediyor…

LUTON TOWN CHELSEA MAÇI

Luton Town Chelsea maçı saat 15:30’da Bein Sports 3 veya beIN Sports Tod TV kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Luton Town Chelsea maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz…

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

İngiltere Premier Lig’de Chelsea, Crystal Palace’ı Mykhaylo Mudryk ve Noni Madueke’nin golleriyle 2-1 mağlup etti. Crystal Palace’ın golü ise Michael Olise’den geldi. 

Premier Lig’in 19. haftasında Chelsea ve Crystal Palace karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1’lik eşitlikle tamamlanan maçı Chelsea, ikinci yarıda bulduğu golle kazandı. 

Chelsea’nin gollerini 13. dakikada Mykhaylo Mudryk ve 89. dakikada penaltıdan Noni Madueke, Crystal Palace’ın golünü ise Michael Olise kaydetti.

Ev sahibi Chelsea’de Nicolas Jackson’ın 76’da kaydettiği gol, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.Bu sonucun ardından Chelsea puanını 25’e, Crystal Palace ise 18’e yükseltti.

Kaynak: Haber Global TV

Yorum yapın