CANLI İZLE! Manchester City Sheffield United maçı Bein Sports şifresiz canlı maç izle

Manchester City Sheffield United maçı için nefesler tutulmuş durumda. İngiltere Premier Lig maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Manchester City Sheffield United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Manchester City Sheffield United’ın maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Manchester City Sheffield United maçı canlı yayın izle linki… İşte canlı maç izle linki…

İngiltere Premier Lig heyecanı devam ediyor…

MANCHESTER CİTY SHEFFİELD UNİTED MAÇI

Manchester City Sheffield United maçı saat 18:00’de Bein Sports 3 veya beIN Sports Tod TV kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Manchester City Sheffield United maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz…

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Premier Lig’de Everton deplasmanına çıkan Manchester City geriye düştüğü maçı 3-1 kazanarak zirve yarışını bırakmadı.

İngiltere Premier Lig 19. hafta karşılaşmasında Manchester City ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçta deplasmanda Everton’u 3-1 mağlup etti. Maça oldukça etkili başlayan Everton, 39. dakikada Jack Harrison’un golüyle öne geçti. 

GERİ DÖNÜŞÜN ATEŞİNİ FODEN YAKTI

İkinci 45 dakikada geri dönen Manchester City’e galibiyeti getiren golleri 53. dakikada Phil Foden, 64. dakikada Julian Alvarez ve 86. dakikada Bernardo Silva kaydetti.

Ligde 4. sırada yer alan Manchester City bu galibiyetle puanını 37’ye çıkartırken, Everton ise 16 puanda kaldı.

Manchester City bir sonraki karşılaşmasında sahasında Sheffield United’ı ağırlarken, Everton deplasmanda Wolverhampton’a konuk olacak.

Kaynak: Haber Global TV

Yorum yapın