Hudutsuz Sevda 18. Bölüm İzle Full Fox TV Hudutsuz Sevda yeni bölüm tek parça izle

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı yeni dizi “Hudutsuz Sevda”nın yeni bölümü yayınlandı. İşte Fox TV Hudutsuz Sevda 18. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri…

HUDUTSUZ SEVDA 17. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Halil İbrahim ve Fikret arasındaki sular şimdilik durulmuş olsa da Letolar rahat durmayacaktır. Letoların küçük oğlu Tuncay’ın dönüşünü fırsat bilen Yılmaz’ın Rızvan’ın intikamını almak için adice planları vardır. Zeynep yeniden bir Karasu olduğunu hatırlamışken iki tehlike ile birden karşı karşıya kalır. Halil ibrahim’in yanına aldığı Sevda ve Ceylan’ı Zeynep bağrına basabilecek midir? Halil İbrahim ve Zeynep’i nasıl bir tehlike beklemektedir?

HUDUTSUZ SEVDA 16. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Halil İbrahim ve Fikret’in düşmanlığı iyice kızışır. Bir büyük yüzleşme de Rızvan’ın yanında olmak için aynı çatı altında olan Nedime ve Asiye arasında başlar. Bütün sevdiklerinin arasında kalmak istemeyen Zeynep ise yalnızca kendini çatışmalardan uzaklaştırabilir. Engel olamadığı düşmanlıklardan dolayı kocasını ya da ağabeyini kaybedecek midir? Yoksa Halil İbrahim ve Fikret orta yolu bulabilecekler midir?

HUDUTSUZ SEVDA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Hudutsuz Sevda’nın ilk bölümlerinin çekimleri Artvin’de yapıldı. Dizinin ilerleyen bölümlerdeki çekimleri İstanbul’da devam edecek.

HUDUTSUZ SEVDA’NIN OYUNCU KADROSU

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosunda; Denizcan Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

HUDUTSUZ SEVDA YENİ BÖLÜM İZLE

Hudutsuz Sevda dizisinin FOX TV’de 1 Şubat günü yayınlanan 18. bölümünü ( Hudutsuz Sevda yeni bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

Yorum yapın