Teşkilat 114. Bölüm Tek Parça Full İzle! TRT 1 Teşkilat son bölüm izle!

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına devam eden Teşkilat dizisinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. ‘Teşkilat’ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte TRT 1 Teşkilat 114. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri…

TEŞKİLAT DİZİSİ 114. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Bomba yüklü aracı uzaklaştırmaya çalışan Altay, hayatını tehlikeye atar. Düşmanın amacı bir taraftan tuzak kurup bir taraftan da Makinist’i kaçırmaktır. Makinist’in kaçırılmasını önlemek için herkesi devreye sokan Neslihan, ortaya çıkan krizi çözmeye çalışır.

Altay, Makinist’in ve dolayısıyla kardeşinden bir izin peşindeyken Neslihan ile aralarındaki çatışma devam eder. Neslihan ülkenin geleceği olan çantayı geri almaya çalışırken Altay da aradığını bulma yolunda düşmanla burun buruna gelecektir.

Hamdi’nin karanlık dünyadan uzaklaşma kararı Korkut’un operasyonunu etkiler. Fakat Hamdi’ye düzenlenen saldırı Korkut için yeni şanslar doğuracaktır.

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Yunus Emre Yıldırımer, Levent Can, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Yunus Narin, Seren Deniz Yalçın, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Atılay Uluışık, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak yer alıyor.

TEŞKİLAT SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Teşkilat dizisinin TRT 1’de 6 Ekim 2024 Pazar günü yayınlanan 114. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

Yorum yapın