MasterChef kim elendi? MasterChef’e bu hafta veda eden yarışmacı kim oldu?

MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında eleme gecesi için yoğun çalışmalar yaşandı. Haftanın elemesi 6 Ekim Pazar akşamı gerçekleşti. Bir yarışmacı MasterChef hayallerine veda etti. Peki, MasterChef’te bu hafta veda eden kim oldu? MasterChef kim elendi?…

MASTERCHEF’TE BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI KÄ°MLER?

MasterChef’in bu haftaki eleme adayları; Muratcan, Nevzat, Şirin, Alper, Semih, Ayşe ve Eda oldu. 7 eleme adayının hepsi de Kırmızı Takım yarışmacıları oldu. Kırmızı Takım buhafta 3-0 mağlup oldu.

Ä°lk etapta yarışmacılara Bodrum mandalinası verildi. Eleme potasındaki yarışmacılar alışveriş esnasında beklenmedik bir gerilim yaşadılar. Eleme potasında olan Şirin ve Eda balkonda olan Ezgi ve Nigar’a bir liste verip tek tek malzemelerini saymalarını istediler. Bu durumun büyük bir haksızlık ve hak yeme olduğunu belirten diğer yarışmacılar şeflere itirazda bulundular.

Şefler ise bu duruma çok sinirlenerek Ezgi, Nigar ve Beyza’ya stüdyo dışına çıkma cezası verirken Şirin ve Eda’ya yarışmaya 5 dakika geç başlama cezası verdi.

MASTERCHEF’TE KÄ°M ELENDÄ°?

Ä°kinci etapta Danilo Şef’in tabağı Riso Al Salto yarışmacıların yapacağı yemek oldu. Şef tabağını en az başarılı yaparak MasterChef’e veda eden yarışmacı Ayşe oldu.

Yorum yapın