Neymar ada satın alıyor! Fiyatı ‘yok artık’ dedirtti

Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Neymar, 7 milyon sterlin değerinde bir ada satın almaya hazırlanıyor. Eski kulübü Barcelona’ya geri döneceği yönündeki söylentiler devam ederken, futbolcunun Brezilya açıklarında bulunan Japao Özel Adası’nı satın almak üzere anlaşmaya çok yaklaştığı iddia edildi.

6 DÖNÜMLÜK BÜYÜLEYİCİ MANZARALI ADA

Rio de Janeiro’nun güneybatısında, liman kenti Angra dos Reis açıklarında yer alan altı dönümlük tropik ada, 365’ten fazla adayı barındıran bir koyda bulunuyor ve büyüleyici bir plajı ile dikkat çekiyor. Arazide Endonezya tarzında inşa edilmiş bir ana villa, iki ana süit, üç deniz manzaralı bungalov ve bir koi balığı göleti yer alıyor.

Neymar ada satın alıyor! Fiyatı 'yok artık' dedirtti - Resim : 2

ADAYI TEST EDECEK

Adanın mevcut sahibi olan Kanadalı, fiyatı 3 milyon sterlinden fazla indirerek Neymar’ın ilgisini çekmeyi başardı. 

Neymar ada satın alıyor! Fiyatı 'yok artık' dedirtti - Resim : 3

Brezilyalı gazeteci Leo Dias’ın aktardığına göre, ünlü futbolcu ve Dubai merkezli emlak yatırımcısı Şeyh Muhammed Binghatti, adayı “test etmek” amacıyla bu ayın sonunda 40 bin sterlinin üzerinde bir kira bedeli ödeyecek. 

Neymar ada satın alıyor! Fiyatı 'yok artık' dedirtti - Resim : 4

EN FAZLA 10 MİSAFİR AĞIRLAYABİLİR

Neymar’ın eski eşi Bruna Marquezine de geçmişte bu adada vakit geçiren isimler arasında yer alıyor. Sadece tekne ya da helikopterle ulaşılabilen bu lüks sığınak, en fazla 10 misafir ağırlayabiliyor ve Rio de Janeiro Uluslararası Havaalanı’ndan yaklaşık 35 dakikalık bir helikopter yolculuğu ile erişilebiliyor.

Yorum yapın