Mehmed Fetihler Sultanı dizisi 18. bölümde fetih hazırlıkları yapılıyor! – Televizyon Gazetesi

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezona damga vuran iddialı dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı on sekizinci bölümüyle 8 Ekim Salı günü ekranlara gelecek.

Mehmed: Fetihler Sultanı’nın yeni bölümde neler olacak?

Mehmed, Bizans’ın bütün planlarını alt üst ederek Notaras’a gerekli cevabı verdikten sonra fetih hazırlıklarına ara vermeden devam etmektedir. Bununla birlikte çalışmalar sürerken paşalarına da dikkatli olmalarını tembih etmektedir.

Bilhassa Baltaoğlu’na koruduğu mevziinin asla terk edilmemesini söyler. Ancak Baltaoğlu, Konstantinos’un tertibinin kurbanı olur. Diğer yandan Çandarlı, yeğeni Hayreddin’in kanının izini sürmekte, her yerde Rizzo’yu aramaktadır. Çandarlı öcünü alabilmek için gözünü karartıp Galata’ya girer.

Konstantinos, Notaras’ın Sırplar ve Karamanoğlu ile kurmak istediği ittifakların boşa çıktığını görür, her şeye rağmen Papa’ya bir mektup yazar. Destek ister. Ancak Papalık bunu reddeder, yalnızca bir kişi hariç: Giovanni Giustianni. Giustianni her şeye rağmen Konstantiniyye’ye doğru yola çıkar.

Tarihin en büyük padişahlarından Sultan Mehmed’in hayatını konu alan Mehmed: Fetihler Sultanı’nda Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Seçkin Özdemir, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Esila Umut, Sena Çakır, Kenan Çoban, Ertuğrul Postoğlu, Osman Soykut, Serdar Gökhan ve Turgay Tanülkü ve Ghassan Massoud gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Heyecan ve aksiyon dolu bölümüyle Mehmed: Fetihler Sultanı 8 Ekim Salı TRT 1’de…

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın