Sandık Kokusu dizisi 12. yeni bölümde Karsu, Ayça’yı kıskanıyor! – Televizyon Gazetesi

Show TV ekranında çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Sandık Kokusu’nun 30. Bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Can’ın mahkemede söyledikleri herkesi şok eder. Karsu, işin içinde Reha’nın olduğunu anlar. Dolduruşa gelen çocuklar ise Karsu’yu suçlamaya devam eder.

Hayatı konusunda yeni kararlar alan Karsu, çocukları Reha’ya bırakmaya karar verir. Dolaşmak için Adalar’a giden Filiz ve Hasan, fırtına çıkınca Adalar’da mahsur kalır. Karsu’dan Bora’nın bir davet düzenlediğini öğrenen Ayça’ya fırsat doğmuştur.

Davetin konseptine uygun giyinen Ayça, adımını attığı an özgüveni ve güzelliğiyle hem Bora’nın hem de herkesin ilgisini çekmeyi başarır. Bora, Karsu’ya Ayça’ya gül gönderme talimatı verir.

Eski asistanından bunun ilişki başlangıcı olduğunu öğrenen Karsu, Ayça’yı kıskanmaya başlamıştır.

Show TV’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi “Sandık Kokusu”nun kadrosunda Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert) ve Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi başarılı isimler buluşuyor.

“Sandık Kokusu” yeni bölümüyle 9 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın