Teşkilat dizisi 114. bölümde Altay, herkesin peşinde olduğu bilgisayarı ele geçirdi – Televizyon Gazetesi

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat, dün akşam yüz on dördüncü bölümüyle ekrana geldi.

Teşkilat’ın önceki akşam yayınlanan 114. bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar:

Bomba yüklü aracı uzaklaştırmak için hayatını tehlikeye atan Altay, ele geçirdiği ipucuyla bir sonraki adımına geçti. Makinist’in kaçırılması Teşkilat’ta büyük bir krize sebep olurken Neslihan, bu sorunu çözmek için derhal harekete geçti.

Diğer tarafta uğradığı saldırıdan Korkut sayesinde kurtulan Hamdi ile Korkut’un yolları yeniden birleşti. Hamdi bu saldırının arkasında kimin olduğunu öğrenmek için herkesi sorguya çekti. Hamdi’nin içinde bulunduğu durumu operasyonun lehine çevirmek için Korkut’un yaptığı hamle ortalığı karıştırdı. Korkut, Hamdi’ye saldıran kişinin Suat olduğuna inanmasını sağlayınca Hamdi geride bıraktığı hayatına dönme kararı aldı.

Altay, Tunç’un Neslihan’lara teslim olmasını sağladı. Neslihan, Altay’ın yapmak istediğini çözünce ikili yine karşı karşıya geldi.

Bilgisayarın şifresinin bir türlü çözülememesi Kate’in sabrını zorlarken Makinist, Altay’ı ele geçirdi. Altay’dan bilgi alabileceğini düşünürken Altay onun elinden kurtuldu. Makinist’in saklandığı yerde herkesin peşinde olduğu bilgisayarı ele geçirdi. Karargahta ise Neslihan, Selen’e ait video kaydında bilgisayarın şifresini nasıl çözeceğini öğrendi.

Teşkilat Altay’dan Tuna’ya, yeni bölümüyle her Pazar TRT 1’de…

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın