Otelde 10 bin kamera var, ne olduğunu biliyoruz!

Sabah programına katılan Canu-Bernard, Ä°sveçli bir meda kuruluşunun ortaya attığı ve Kylian Mbappe’nin de dahil olduğu iddia edilen bir tecavüz şikayeti nedeniyle Stockholm’da açılan soruşturmayla ilgili konuştu.

Ä°lgili medya kuruluşu hakkında yasal işlem başlatacaklarını söyleyen avukat Mbappe’nin şöhretinden yararlanmak için bu iddianın ortaya atıldığını söyledi.

Mbappe’nin avukat, “25 yaşında bir gençten bahsediyoruz, olağanüstü bir olgunluğa ve zihinsel güce sahip. Bu onun onuruna zarar vermeyi amaçlayan bir medya çılgınlığı” yorumunu yaptı.

Mbappe’nin kendisine “Suçlanacak bir şeyim yok” dediğini aktaran avukat, “Eğer ifade vermesi istenirse yapacak. O otelde 10 bin kamera vardı. Ne olup bittiğini hepimiz bu kameralar sayesinde tam olarak biliyoruz” diye konuştu.

Avukat yapılan şikayetin Mbappe’ye karşı olup olmadığının henüz bilinmediğini belirtirken “Eğer suçlamalar Mbappe’ye yönelikse ‘iftira atıldığı’nı belirterek şikayette bulunacağız. Kendisinin suçlanacak hiçbir hareketi yok.” dedi.

Oyuncunun ruh halinin iyi olduğunu söyleyen Canu-Bernard, “Çok sakin çünkü hiçbir şey yapmadığını gayet iyi biliyor. Bundan etkilenmeye çalışsa da doğal olarak etkileniyor.” şeklinde konuştu.

 

Yorum yapın