Ünlü şarkıcının yardım çığlığı! Kızından korkup kendini odaya kilitledi

Umut Akyürek 2004 yılında Oktay Ertuğrul ile nikah masasına oturmuş, 2005 yılında da kızı Melek Bal’ı dünyaya getirmişti.

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kızından korktuğu için kendini odaya kilitlediğini açıkladı.

Ünlü şarkıcının yardım çığlığı! Kızından korkup kendini odaya kilitledi - Resim : 2

“HERKESÄ°N BÄ°R SINAVI VAR, BENÄ°MKÄ° DE KIZIM”

Yıllar önce bir televizyon programında kızının hiperaktivite tedavisi gördüğünü ve okuluna ara verdiğini açıklayan isim, ‘Ergenlikle beraber tedavimiz başladı. Hiçbir şeyden korkmuyor, en kötü huyu ısrarcılık. Plan yapamıyoruz mesela. Bütün gece oturuyor, akşama kadar uyuyor. Okuluna ara verdi son olarak, bir süredir gitmiyor. Herkesin bir sınavı var benimki de kızım’ demişti.

Ünlü şarkıcının yardım çığlığı! Kızından korkup kendini odaya kilitledi - Resim : 3

“ÇOK BÜYÜK KRİZ YAŞIYOR”

Sosyal medyadan video paylaşan Akyürek, bu sefer de kızının öleceğini veya birini öldüreceğinden endişe ettiğini dile getirerek eşine bıçakla saldırdığını, kendisini iki kez darp ettiğini söyledi. Akyürek paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Çok kontrolsüzce rahatsızlığından dolayı kendini frenleyemediği için hiçbir konuda, korkunç boyutlara vardı iş. Ben şu an kendimi odaya kilitledim, iki gündür yoktu. Çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldım. Daha önce defalarca çağırdık. Ne oluyor sonucunda, hiçbir şey olmuyor. Polisler gelip dil döküyor, en fazla nezarethane de ifade alınıyor. Bununla ilgili bir çözüm olamıyor. Biliyorsunuz kamuoyunu günlerdir meşgul eden olaylar var madde kullanan gençlerin maalesef karıştığı suçlar var. Gencecik bir polisimiz şehit oldu. İki genç kızımız katledildi. Hepsinin kökeninde bu illet var.”

Ünlü şarkıcının yardım çığlığı! Kızından korkup kendini odaya kilitledi - Resim : 4

Yorum yapın