Gizli Bahçe dizinde Ebru Şahin’in söylediği şarkı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı! – Televizyon Gazetesi

NOW’ın, yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, başrollerini Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in paylaştığı yeni dizisi “Gizli Bahçe” Salı akşamı ekrana gelen ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı.

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in uyumu ve başarılı oyunculuklarıyla övgü topladığı dizi çarpıcı hikayesiyle büyük merak uyandırdı. Dizinin ilk bölümü nedeniyle sosyal medyada büyük bir etkileşim yaşandı. İzleyiciler hikayeyi çok beğendiklerini belirten yorumlar paylaştı.

Ölen ağabeyisinin oğlunun velayetini almak için annesi Nazlı’nın peşine düşen Demir, farklı bir kimlikle anne oğul ile tanıştı. Nazlı’yı yanlış tanıyan Demir kurduğu oyunla Memo’nun velayetini almak istedi. Demir’in ailesinin üzerindeki gizem dikkat çekerken bölümün final sahnesinde Nazlı’nın aslında Memo’nun teyzesi olduğunun ortaya çıkması izleyenleri adeta ters köşeye yatırdı.

EBRU ŞAHİN GİZLİ BAHÇE İÇİN “PRENSES” ADLI ŞARKIYI SESLENDİRDİ!

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra sesinin güzelliğiyle de çok konuşulan Ebru Şahin, Gizli Bahçe’de “Prenses” adlı şarkıyı yorumladı.

Dizide canlandırdığı Nazlı karakterinin oğlu Memo’nun velayetini kaybetmemek için her türlü zorlukla başa çıkmaya çalıştığı duygusal sahne, Ebru Şahin’in seslendirdiği şarkıyla ekrana geldi.

Gizli Bahçe için özel olarak bestelenen Prenses adlı şarkının sözleri Seda Gazioğlu, müziği Korhan Futacı, düzenlemesi ise Cem Öğet imzası taşıyor.

Hikayesini Neşe Şen’in, senaristliğini Emre Özdür ve Hazar Kozice’nin, yönetmenliğini ise Recai Karagöz üstlendiği Gizli Bahçe, her salı saat 20.00’de NOW’da.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın