Kızılcık Şerbeti 72. bölüm fragmanı; Kıvılcım ve Ömer büyük bir tehlike ile karşı karşıya! – Televizyon Gazetesi

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin 73. yeni bölümü heyecanla bekleniyor.

18 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde bir tarafta Kıvılcım, diğer yanda Ömer farkında olmadıkları tehlikelerle yüzleşmeye doğru ilerliyor.

Kızılcık Şerbeti’nin 72. Bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Cemal’in, Kıvılcım’a olan takıntısı, onu birlikte olmaya razı etme çabası katlanarak büyüyordur. Henüz kimse durumun farkında olmasa da olaylar geri dönülmez bir noktaya yavaş yavaş ilerlemektedir.

Giray’ın babasının vefatı Giray, Heves ve Doğa ilişkilerinin dengesini kökten değiştirecektir. Nursema’yı evden uzaklaştırmayı kafasına koyan Görkem, ince planlarını yavaş yavaş hayata geçirecektir.

Bu arada Mustafa ve Nilay’ın arasını bozmak için başlattığı olayları da tüm hızıyla devam ettirmektedir. Gidişattan şüphelenen Fatih durumu anlamaya çalışsa da çok net bir bilgiye ulaşamaz.

Ömer’in, Cansu ile ilişkisi günden güne ilerlemekte olsa da daha hiç kimse çok büyük bir engelin farkında değildir.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ve canlandırdıkları karakterler şöyle:

Barış Kılıç (Ömer), Evrim Alasya (Kıvılcım), Ahmet Mümtaz Taylan (Abdullah), Sıla Türkoğlu (Doğa), Sibel Taşçıoğlu (Pembe), Doğukan Güngör (Fatih), Ceren Yalazoğlu (Nursema), Feyza Civelek (Nilay), Emrah Altıntoprak (Mustafa), Şebnem Bozoklu (Meryem), Fırat Çelik (Cemal), Özge Özacar (Görkem), Şebnem Dönmez (Heves), Kaan Taşaner (Giray), Rahimcan Kapkap (Metehan), Soydan Soydaş (Kayhan), Sevim Erdoğan (Leman), Özlem Çakar Yalçınkaya (Sevilay), Bahtiyar Memili (Zülkar) ve Aliye Uzunatağan (Sönmez).

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle 18 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın