Umut Akyürek’in madde bağımlısı dediği kızından garip paylaşım! O detay dikkat çekti

Umut Akyürek 2004 yılında Oktay Ertuğrul ile nikah masasına oturmuş, 2005 yılında da kızı Melek Bal’ı dünyaya getirmişti.

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kızından korktuğu için kendini odaya kilitlediğini açıkladı.

Umut Akyürek'in madde bağımlısı dediği kızından garip paylaşım! O detay dikkat çekti - Resim : 2

“ÇOK BÜYÜK KRİZ YAŞIYOR”

Sosyal medyadan video paylaşan Akyürek, bu sefer de kızının öleceğini veya birini öldüreceğinden endişe ettiğini dile getirerek eşine bıçakla saldırdığını, kendisini iki kez darp ettiğini söyledi. Akyürek paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Çok kontrolsüzce rahatsızlığından dolayı kendini frenleyemediği için hiçbir konuda, korkunç boyutlara vardı iş. Ben şu an kendimi odaya kilitledim, iki gündür yoktu. Çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldım. Daha önce defalarca çağırdık. Ne oluyor sonucunda, hiçbir şey olmuyor. Polisler gelip dil döküyor, en fazla nezarethane de ifade alınıyor. Bununla ilgili bir çözüm olamıyor. Biliyorsunuz kamuoyunu günlerdir meşgul eden olaylar var madde kullanan gençlerin maalesef karıştığı suçlar var. Gencecik bir polisimiz şehit oldu. İki genç kızımız katledildi. Hepsinin kökeninde bu illet var.”

“BABASINA Ä°KÄ° KEZ BIÇAKLA SALDIRDI”

Açıklamasının devamında “Ben bir sanatçı olduğum halde gücüm yetmiyor” diyen Akyürek, “Başına bir şey gelir diye korkuyoruz. Babasına daha önce iki kez bıçakla saldırdı. Beni defalarca darp etti çünkü bilincini kaybediyor” ifadelerine yer verdi.

KELEPÇELİ PAYLAŞIM

Umut Akyürek’in kızı Melek Bal Ertuğrul, götürüldüğü hastaneden kelepçeli fotoğrafını paylaştı. 19 yaşındaki Bal’ın kolundaki çizikler dikkat çekti.

Umut Akyürek'in madde bağımlısı dediği kızından garip paylaşım! O detay dikkat çekti - Resim : 3

Yorum yapın