Deha dizisi 5. yeni bölümde şoke eden sahnaler, ihanetler ve büyük sınavlar – Televizyon Gazetesi

Yönetmenliğini Umut Aral’ın, senaryosunu ise Damla Serim’in üstlendiği Deha dizisi ilk 4 bölümü ile büyük beğeni topladı. Dizinin 5. yeni bölümünde çok özel olaylar yaşanacak.

Deha’nın 5. Bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle: Devran’ın zaferi İskender’de öyle bir hezimet yaratır ki bu defa oğluna sert bir baba nasihati vermeye karar verir.

Devran, Boran’ın katiline en yaklaştığını düşündüğü anda Cesur’un kimseye hissettirmeden gerçekleştirdiği hamlesiyle büyük bir şok yaşar.

Devran zafer coşkusuyla elinde kalan son şansını da ipin ucunda gördüğü bir seçeneğe yatırmak zorunda kalınca ders verme sırası İskender’e gelir.

Bu defa babalık sınavını veren Sofi olur ve Devran’ın yardımına koşar. Fakat İskender, Devran’la işini henüz bitirmemiştir.

Deha dizisinin kadrosu ve oyuncuların canlandırdıkları karakterler şöyle:Aras Bulut İynemli (Devran), Uğur Polat (İskender), Taner Ölmez (Cesur), Onur Saylak (Sofi), Melis Sezen (İmre), Ahsen Eroğlu (Esme), Seda Akman (Aysel), Zuhal Gencer (Gülce), Umutcan Ütebay (Yaman), Emel Göksu (Cavidan), Cenk Kangöz (Hakim), Taner Rumeli (Karga), Oğulcan Arman Uslu (Ferman), Eylül Ersöz (Ceylan), Çağrı Atakan (Kadir), Ali Berge (Tim), Çağan Efe Ak (Boran), Abdurrahman Yunusoğlu (Cengiz) ve Yusuf Selim Uğurlu (Çocuk Devran).

“Deha” yeni bölümüyle 20 Ekim Pazar saat 20.00’de Show TV’de!

Yorum yapın