Pembe ve Abdullah boşanmaktan vazgeçti, Kızılcık Şerbeti’nin reytingleri arttı! – Televizyon Gazetesi

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör’ün paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” Cuma akşamı ekrana gelen bölümüyle zirvedeki yerini korudu.

Kızılcık Şerbeti dizisi 72. bölümüyle birlikte reytinglerde yine en iyi oranları elde ederek gün birinciliğini elde etti. Dizinin tüm izleyici gruplarında da bir önceki haftaya göre daha iyi reytingler alarak izleyici artırmış olması da dikkat çeken bir detay oldu.

Sosyal medyaya her bölümüyle damga vuran dizi #KızılcıkŞerbeti etiketi ile X’in TT listesinde 6 saat yer alarak gündeme oturdu.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 72. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

PEMBE VE ABDULLAH BOŞANMAKTAN VAZGEÇTİ! CANSU VE FATİH SEVGİLİ Mİ?

Ömer ve Kıvılcım’ın iki eski dost gibi bir araya geldiği bölümde, Kıvılcım’ın telefonuna casus yazılım yükleyerek yakın takibe alan Cemal, çılgına döndü. Evliliklerine devam etme kararlarını çocuklarına açıklayan Pembe ve Abdullah, Görkem’in ailesini akşam yemeğinde ağarlayarak Nursema’nın yeni işini konuştular. Nursema’yı evden göndermek için Firaz’la işbirliği yapan Görkem’in planı işlemeye başladı. Firaz’la yeni bir işe başlayan Nursema’nın yaşayacakları ise merak konusu oldu.

Diğer yandan Mustafa ve Nilay’ın evliliğini bitirmek için planına devam eden Görkem, Fatih’i barışmaya ikna edemedi. Giray’ın babasının ölümüyle Ünallar, Giray’ın evine başsağlığına gitti. Cenazenin ardından eve gelen avukat mirasın Giray ve Heves’e kalmadığını açıkladı.

Heyecan dolu bölümde Ömer, Kıvılcım’ı geride bırakarak hayatına Cansu ile devam etme kararı aldı. O sırada Fatih’in, Cansu’nun evine gelmesi ve Cansu’nun kapıyı “Hoş geldin sevgilim” sözleriyle açması bölümün final sahnesine damga vurdu.

Yorum yapın