Bahar dizisi 21. yeni bölüm fragmanında ortaya çıktı; Bahar’ı bekleyen acı sürpriz! – Televizyon Gazetesi

Show TV’de ekrana gelen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dizisi güçlü hikayesi ile salı akşamları Show TV ekranında izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. Dizinin güçlü hikayesi ve başarılı bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ın 21. Bölümünde bazı sürprizler yaşanacak. Bahar da acı bir sürpriz ile karşı karşıya kalacak.

Evren’in vurulmasıyla darmadağın olan Bahar, hastaneden uzaklaştırılmasıyla birlikte hayatı allak bullak olur.

Timur, Evren’i kurtarmaya çalışırken Süreyya ise Bahar’a son darbeyi vurur. Hastaneye bomba gibi düşen genç hastanın kimliği asistanlar ve doktorlar arasında meraka yol açar.

Efsun ise bu karışıklıktan faydalanıp Seren ve Aziz Uras’ın kafasını karıştırmakla meşguldür.

İşini, evini ve Evren’i kaybeden Bahar, küllerinden yeniden doğmaya kararlıdır. Ama finalde onu acı bir sürpriz bekliyordur.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Demet Evgar (Bahar), Buğra Gülsoy (Evren), Mehmet Yılmaz Ak (Timur), Büşra Pekin (Süreyya), Ecem Özkaya (Rengin), Elçin Afacan (Eylem), Füsun Demirel (Gülçiçek), Elit Andaç Çam (Çağla), Demirhan Demircioğlu (Aziz Uras), Nil Sude Albayrak (Seren), Alisa Sezen Sever (Umay), Hasan Şahintürk (Reha), Sena Mia Kalıp (Parla) ve Hatice Aslan (Nevra) gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

“Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” yeni bölümüyle 22 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın