Berk Atan, Balkanlar’ın en iyi erkek dizi oyuncusu olarak ödüllendirildi! – Televizyon Gazetesi

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu (RUBAFED) tarafından 6. Kez düzenlenen “Best Of Rumeli’ ödül töreni dün gece (21 Ekim Pazartesi) İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapıldı.

Suzan Kardeş ve Yusuf Emin’in sunduğu törende TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, iki ödül kazandı. 1 milyon kişinin oy verdiği “Best Of Rumeli”de, Gönül Dağı ‘En İyi Dizi’, dizinin başrol oyuncusu Berk Atan da “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

BERK ATAN, KONUKLARA BOŞNAKÇA SESLENDİ…

Sahneye alkışlar eşliğinde çıkan ve büyük ilgi gören Berk Atan, Rumeli kökenli bir aileden geldiğini belirterek konuklara Boşnakça seslendi.

Atan, ülkemizde yaşayan ve Balkanlar’daki tüm soydaşlarımıza kendisini ödüllendirdikleri için çok teşekkür etti ve Eskişehir’de çekimleri devam eden Gönül Dağı ekibindeki tüm arkadaşlarının selam ve sevgilerini iletti.

FERHAT EŞSİZ: “TÜM RUMELİLİ KARDEŞLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Gönül Dağı dizisinin yapımcısı, Köprü Film Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Eşsiz de Rumelili tüm derneklere, izleyicilere ve Gönül Dağı’nın tüm gönüldaşlarına teşekkürlerini ileterek “Bu ilgiye layık olmaya çalışacağız. 5. Sezonumuzda bu güzel sevgi seli bizleri çok mutlu ediyor. Tüm Rumelili kardeşlerimize sonsuz teşekkürler. Bu ödülü tüm ekibimiz adına, senaristlerimiz adına alıyorum.” dedi.

BERK ATAN HAYRANLARI UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDU…

Dream Türk ekranlarından canlı olarak yayınlanan ödül töreninde Berk Atan, hayranlarının ilgi odağı oldu. Hepsiyle sohbet ederek soruları cevaplandıran sevilen oyuncu, hatıra fotoğrafı çektirdi. Balkanlardan birçok siyasetçi, sanatçı, büyükelçinin katıldığı gecede, Nakem folklor ekibinin gösterisi, Makedon müziğinin usta sesleri Suzan Gavazova, Shkurte Fejza, Onur Baytan ve Senidah konserleri büyük ilgi gördü.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın