Kızılcık Şerbeti 73. yeni bölümde Fatih ile Ömer arasında gerilim tırmanıyor! – Televizyon Gazetesi

Cuma akşamlarının sevilen yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti, yine etkileyici sahnelerle geliyor. Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde izleyiciler özellikle Fatih ile Ömer arasındaki gerilimin ne kadar artabileceğine şahitlik edecek.

Kızılcık Şerbeti’nin 73. Bölümünde yaşanacaklar ile ilgili detaylar ortaya çıktı….

Fatih, Ömer’den intikam almak için Cansu ile ilişkiye başlamıştır. Tamamen çıkar ilişkisine dayalı bu birlikteliğin sonucunda acaba kazanan taraf kim olacaktır.

Nilay’ın oğluna yapacağı diş buğdayı her iki ailenin de tüm kadınlarını bir araya getirecektir. Cemal, Kıvılcım’ı yakın markajda tutmak için elinden gelen her şeyi yapmaya devam etmektedir.

Görkem’in kötücül hesapları sonucunda Nursema ve Firaz iş ortağı olarak bir atölye açarlar. Her ne kadar birbirlerinden hoşlanmasalar da ikisinin de devam etmek için geçerli nedenleri vardır.

Şirkette ise Fatih ve Ömer arasındaki gerilim yükselerek devam ediyordur. Mustafa git gide Görkem güdümlü Hale’nin tuzağına çekiliyordur. Kocasıyla barışan ancak hala tereddütleri olan Pembe, yine bir çıkmaza sürüklendiğinin şüphesi içindedir.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin kadrosunda; Barış Kılıç (Ömer), Evrim Alasya (Kıvılcım), Ahmet Mümtaz Taylan (Abdullah), Sıla Türkoğlu (Doğa), Sibel Taşçıoğlu (Pembe), Doğukan Güngör (Fatih), Ceren Yalazoğlu (Nursema), Feyza Civelek (Nilay), Emrah Altıntoprak (Mustafa), Şebnem Bozoklu (Meryem), Fırat Çelik (Cemal), Özge Özacar (Görkem), Şebnem Dönmez (Heves), Kaan Taşaner (Giray), Rahimcan Kapkap (Metehan), Soydan Soydaş (Kayhan), Sevim Erdoğan (Leman), Özlem Çakar Yalçınkaya (Sevilay), Bahtiyar Memili (Zülkar) ve Aliye Uzunatağan (Sönmez) gibi başarılı isimler rol alıyor.

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle 25 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorum yapın