26 Ekim 2024 Güldür Güldür Show skeçleri! – Televizyon Gazetesi

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı 381. bölümüyle Show TV’de ekrana geliyor.

Kahkahanın yıllardır değişmeyen adresi Güldür Güldür Show fenomen karakterleri ve gündem yaratan skeçleri ile güldürmeye kaldığı yerden devam ediyor.

Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Onur Buldu, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Uğur Bilgin, Ecem Erkek, Meltem Yılmazkaya, Erdem Yener, Aylin Kontante, Mahir İpek, Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Toygan Avanoğlu, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı ve Hasibe Özlem Eren yer alıyor.

Naime ile internet üzerinden tanışan Mesut’un daha önce hiç sevgilisi olmamıştır. Naime internetteki fotoğraflarının aksine alımlı olmayan bir kadındır. Çiçek de aynı şekilde internet üzerinden Bahadır’la tanışmış ve dedesinin mirasını almak için aynı gün evlenmek zorundadır.

Bahadır da kişisel hijyenine dikkat etmeyen biridir. Daha önce evlenip boşanan Bahadır ve Naime böylelikle şans eseri aynı gün kafede karşılaşır.

Eli sıkı ve manipülatif patron Hayati, çalışanlarının zam isteklerini kabul etmeyip onları istediklerinden daha az bir maaşa çalışmaya ikna eder.

Emeklinin, işçinin, memurun verdiği geçim mücadelesi olimpiyatlar üzerinden metaforik bir şekilde anlatılır.

Babacan bir adam olan Bilal, İbrahim ve eşine balayı için bir kral dairesi ayarlamıştır. Yalan söyleyemeyen Bilal, İbrahim’in sırrını saklamak için çırpınmaya başlar.

Hüseyin sürekli para hesabı yaptığı için arkadaşları onunla aynı ortamda olmak istemez. Hüseyin’in misafirliğe gelişi ortamdaki herkesin tadını kaçırır.

Kastır Şef yarışmasına her şeyi yanlış bilen ama kendine çok güvenen Paşa katılır. Paşa’nın yanlış telaffuzları şefleri sinirlendirir ancak yemeklerini beğenirler.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle 26 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın