Real Madrid Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda? Real Madrid Barcelona maçı canlı izleme linki

Real Madrid – Barcelona Maçı Ne Zaman?

İki ezeli rakip, 26 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 22:00’de kozlarını paylaşacak. Bu dev karşılaşma, tüm dünyada büyük ilgi görüyor ve futbol tutkunları tarafından yakından takip ediliyor.

Real Madrid – Barcelona Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Karşılaşma, S Sport ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, bu kanallara erişim sağlayarak maçı takip etmek isteyenlerin ilgili platformlara üye olmaları gerekebilir. Yayını izlemek için uygun paketlere sahip olmanız önemlidir.

Real Madrid – Barcelona Maçı Canlı Ä°zle ve Canlı Skor Takibi

Maçı canlı izlemek ve anlık skor takibini yapmak için S Sport Plus platformunu veya ilgili yayıncıların uygulamalarını kullanabilirsiniz. Bein Sports, EXXEN gibi alternatif yayıncılar da El Clasico’nun yayın haklarını dönemsel olarak sunabilir. Yayıncı platformlara üye olup canlı yayınlara erişim sağlayabilirsiniz.

Bu yılın en büyük rekabetlerinden biri olarak görülen El Clasico, Real Madrid’in yıldız oyuncuları ve Arda Güler’in performansıyla futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Kaçırmamak için yayını şimdiden planlayın!

İşte Ancelotti’nin Barcelona maçı için Real Madrid maç kadrosu:

Lunin, Fran Gonzalez, Sergio Mestre, Militao, Lucas Vazquez, Vallejo, Fran Garcia, Rüdiger, Mendy, Bellingham, Camavinga, Valverde, Modric, Tchouameni, Arda Güler, Dani Ceballos, Vinicius Jr, Mbappe, Endrick, Brahim Diaz

İşte Barcelona’nın Real Madrid maçı kadrosu:

Cubarsi, Balde, Inigo Martinez, Gavi, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Raphinha, Inaki Pena, Pablo Torre, Fermin, Casado, Pau Victor, Lamine Yamal, Olmo, Frenkie de Jong, Kounde, Szczesny, Kochen, Fort, Gerardo Martin, Dominguez

Yorum yapın