Chiyaan Vikram 2021 yılında 3 sinema filmi ile beyazperdeye dönecek

Daha çok Vikram olarak bilinen Kennedy John Victor’un tanıtıma ihtiyacı yok. Bir aktör, yapımcı ve şarkıcıdır ve Tamil Sineması’nın megastarlarından biri olarak kabul edilir. Vikram, kariyerinde 89 filmle yedi Film Fare Güney, Ulusal Film Ödülü, Tamil Nadu Eyalet Film Ödülü, Kalaimamani Ödülü (Hindistan hükümetinden alındı) ve daha fazlasını kazandı. Ünlü eserlerinden bazıları Sethu, Kasi, Dhool, Sammy, Pithamagan, I (Ben), vs.’dir.

Vikram en son 2019’da Kadaram Kondan’da görüldü. Ve şimdi megastar, birden fazla filmle beyazperdeye dönmeye hazır. Gelecek filmlerinin detaylarına geçmeden önce son üç filmine bir göz atalım.

Vikram’ın son üç filmi
Kadaram Kondan (2019): Vikram en son Kadaram Kondan adlı bir aksiyon-gerilim filminde görüldü. Film Rajesh M. Selva tarafından yönetildi ve ‘Point Blank’ adlı bir Fransız filminin resmi yeniden yapımı. Vikram, ekranı Abi Hassan ile paylaştı. Film olumlu eleştirilerle karşılandı ve gişede büyük başarı yakaladı.

Sammy Square (2018): 2018’de Vikram, Sammy Square adlı bir aksiyon filminde görüldü. Film Hari tarafından yönetildi ve başrollerde Vikram çift rol oynuyor. Ekranı Keerthy Suresh, Aishwarya Rajesh, Prabhu, Bobby Simba ve Soori ile paylaştı. Film olumsuz eleştirilerle karşılaştı ve gişede başarılı olamadı.

Sketch (2018): Aynı yıl Vikram, Sketch adlı bir aksiyon filminde görüldü. Film Vijay Chandar tarafından yönetildi. Vikram ekranı Tamannaah ile paylaştı. Karışık eleştirilerle karşılaştı ve gişede ılımlı bir hit oldu.

Vikram’ın yaklaşan filmleri
1- Cobra:
 Vikram, Cobra adlı aksiyon gerilim filmiyle beyazperdeye dönmeye hazır. Filmin yönetmeni R. Ajay Gnanamutthu ve yapımcılığını SS Lalit Kumar, Seven Screen Studios adı altında gerçekleştiriyor. Vikram, ekranı Srinidhi Shetty, Miya George ve Irfan Pathan ile paylaşacak. Filmin başlangıçta 22 Mayıs 2020’de gösterime girmesi planlanmıştı, ancak covid-19 nedeniyle Cobra ertelendi. Şimdi filmin 2021’de çıkması bekleniyor.

Cobra çıkış tarihi: 2021
Oyuncular: Vikram, Srinidhi Shetty, Miya George ve Irfan Pathan
Yönetmen: R.Ajay Gnanamutthu
Yapımcı: SS Lalit Kumar
Müzik: AR Rahman
Tür: Aksiyon gerilim

2- Dhruva Natchathiram: Daha sonra Vikram, Dhruva Natchathiram adlı bir casus gerilim filminde görülecektir. Film Gautham Menon tarafından yönetiliyor ve yapımcılığını Gautham Menon, Venkat Somasundaram, Reshma Ghatala, Senthil Veeraasamy yapıyor. Vikram, ekranı Ritu Verma, Aishwarya Rajesh, Radhika Sarthakumar, Simran Bagga, R. Parthiepan ve satiesh Krishnan ile paylaşacak. Film 2016 yılında yapımına başladı ve yedi ülkede çekildi, ancak teknik zorluklar nedeniyle ertelendi. Başlangıçta Ağustos 2017’de gösterime girmesi planlanmıştı, ancak Nisan 2018’e kadar ertelendi ve tekrar Eylül 2019’a itildi. 2020 yılında bazı sahnelerinin Türkiye’de çekildiği de basına yansımıştı. Filmin çıkmasını Türk hayranları da sabırsızlıkla bekliyor. Dhruva Natchathiram filminin 2021’de çıkması bekleniyor.

Dhruva Natchathiram

Dhruva Natchathiram çıkış tarihi: 2021 
Oyuncular: Vikram, Ritu Verma, Aishwarya Rajesh, Radhika Sarthakumar, Simran Bagga, R. Parthiepan ve satiesh Krishnan
Yönetmen: Gautham Menon
Yapımcı: Gautham Menon, Venkat Somasundaram, Reshma Ghatala, Senthil Veeraasamy
Müzik: Harris Jayaraj
Tür: Casus gerilim

3- Ponniyin Selvan: Listenin yanında, Ponniyin Sevlan adlı tarihi bir drama filmi var. Mani Rathnam tarafından yönetilen film, Kalki Krishnamurthy’nin Ponniyin Selvan adlı tarihi dönem temelli kurgusal romanından uyarlanmıştır. Vikram, ekranı Aishwarya Rai Bachchan, Jayam Ravi, Jayaram ve Trisha ile paylaşacak . Filmin müzikleri ve müzikleri AR Rahman tarafından besteleniyor. Filmin 2021’in sonlarında veya 2022’nin başlarında çıkması bekleniyor.

Ponniyin Selvan

Ponniyin Selvan çıkış tarihi: 2021 sonu
Oyuncular: Aishwarya Rai, Vikram Karthi, Jayam Ravi, Jayaram ve Trisha.
Yönetmen: Mani Ratnam
Yapımcı: Mani Ratnam, Allirajah Subaskaran
Tür: Tarihsel dram

Yorum yapın