Sandık Kokusu dizisi 29. yeni bölümde Karsu’nun aklını karıştıracak yeni gelişmeler! – Televizyon Gazetesi

Show TV’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi ‘Sandık Kokusu’nun Çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümünden merak artıran ikinci tanıtım yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda Hasan ve Filiz’in aşkı dolu dizgin devam ederken Gülnaz’ın yüzleri güldüren halleri bölüme renk katacağının sinyallerini veriyor.

Bora’nın Ayça’ya beyaz gül göndermesi Karsu’nun aklını karıştırıyor ve anlamını öğrenmesiyle ‘Biz bitti demeden bitmez’ sözleri yeni bölümde ‘Neler olacak?’ sorusunu akıllara getiriyor.

Dizinin geçen hafta yayınlanan 29. bölümünde Karsu, Can ile boşanmak için mahkemeye gitti. Finale damgasını vuran anlar yaşandı ve Can son anda Karsu’nun iyi bir eş olmadığı söyleyerek onu kötüledi.

Tüm bunlara rağmen yine de boşanmak istemediğini dile getirdi. Karsu, Can’ın kararı sonrası şoke oldu.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert) ve Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi başarılı isimler buluşuyor.

Sandık Kokusu, yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın