Timuçin Esen hayranları yeni dizi Kalpazan’ın heyecanını yaşıyor! – Televizyon Gazetesi

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını ise Saner Ayar’ın üstlendiği, çarpıcı hikayesi ile dikkat çeken yeni dizisi Kalpazan’ın setinde yoğun bir faaliyet devam ediyor.

21 Ekim Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacağı duyurulan dizinin hikayesi de oyuncu kadrosu da çok dikkat çekiyor. 2023 yılında Tetikçinin Oğlu isimli dizide başrolde yer alan ama projenin kısa sürmesi talihsizliğini yaşayan Timuçin Esen ayrıca dijitalde Ben Gri isimle dizide de başrolde yer almıştı.

2019 ile 2021 yılları arasında ekranda geniş bir kitleyi etkileyen Hekimoğlu dizisinde de yine oyuncu çok başarılı bir performans ortaya koymuştu.

Dizinin başrol oyuncuları Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal’ın performansları büyük bir merakla bekleniyor. Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal’ın 3. kez aynı projede buluşması da dikkat çekici bir detay.

Mehmet Ada Öztekin’in kreatif yapımcılığında hayata geçirilen Kalpazan, zor bir seçim yapmak zorunda kalan bir babanın, ailesini de içine sürüklediği çıkmazdan kurtulma mücadelesini, derin duygusal çatışmalar ve beklenmedik olaylarla dolu bir şekilde gözler önüne serecek.

Yönetmenliğini Uğur Karaaslan’ın yaptığı, senaryosunu ise Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül’ün yazdığı Kalpazan, 21 Ekim’den itibaren pazartesi akşamları Show TV’de izleyiciyle buluşacak.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın