Siyah Kalp 5. yeni bölümde Nuh’un kurtulup kurtulamayacağı merakla beklenecek! – Televizyon Gazetesi

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizisi ‘Siyah Kalp’in merakla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda Nuh birini öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanıyorken Melek’e Nihayet’in güvenilir olmadığını söylemeye çalışıyor.

Sumru, Nuh’un tutuklanmasına sebep olan kişinin annesi olmasından şüpheleniyor ve Sumru’nun şimdi çocukları için ne yapacağı merak konusu oluyor.

Sevilay, Nuh’u ziyarete gidiyor ve ikili arasında duygu dolu anlar yaşanıyor. Onlara destek olan Cihan ise Melek’e bir adım daha atıyorken, Nuh’un kurtulup kurtulamayacağı yeni bölüme olan merakı arttırıyor.

Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu ve Emrah Ağuş’un, senaryosunu Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp’in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Cığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isim yer alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın