Adım Farah 15. Bölüm İzle Full FOX TV Adım Farah yeni bölüm tek parça izle! Adım Farah yeni sezon ilk bölüm izle

FOX TV’nin yeni dizisi Adım Farah’in 15. bölümü 27 Eylül günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde sevilerek izlenen dizi Adım Farah’ın on beşinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz… İşte fox tv Adım Farah 15. bölüm izle dizi izle linki.

ADIM FARAH 14. BÖLÜMDE NE OLDU?

Bade ve Farah’ın olduğu araca yapılan saldırıyı duyan Mehmet ve Tahir hemen ikisinin kaldırıldığı hastaneye koşar. Farah olayın şokundadır. Bade ise ciddi bir ameliyata girmiştir. Saldırıyı kimin yaptığının peşine düşen Tahir’i sakinleştirmek ve onu Bade ve Mehmet ile içinde olduğu büyük plana dahil etmek yine Farah’a düşecektir. Ancak Tahir’in kafasında Ali Galip’in cezasını kendisinin kestiği başka bir plan vardır.

ADIM FARAH DİZİSİ OYUNCULARI

Adım Farah dizisi oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yanı sıra; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimleri de izleyici ile buluşturacak.

ADIM FARAH YENİ BÖLÜM İZLE

Adım Farah dizisinin FOX TV’de 27 Eylül günü yayınlanan 15. bölümünü (Adım Farah 15. bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

Kaynak: Haber Global

Yorum yapın