Başkası olsa vallahi şımarır, delirir

Cem Yılmaz, ikinci sezonu 10 Ekim’de Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisiyle ilgili bir paylaşım yaptı. Yılmaz, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili izleyicilerimiz… Çoğu zaman işlerimizi kendimiz için yapıyoruz, özeniyoruz, önce kendimiz bir beğenelim de hele diyoruz. Seyirciyle buluştuktan sonra, meramımızı anlayan, neşeyi, alayı, hüznü paylaşan sizlere, takdirlerini esirmeyen ustalarımıza çok ama çok teşekkür ederim. Başkası bu kadar övgü duysa vallahi şımarır, delirir 🙂 Erşan Kuneri 2 ile ilgili tertemiz duygularını paylaşan her birinizi tek tek kucaklıyorum. Az kimseye nasip olan övgülerle beni ve arkadaşlarımı takdir eden herkese daha güzel işler sözü vererek nice güzellikler diliyorum.”

ERŞAN KUNERİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Erotik film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri 84 yaşına gelmiştir ve kendisine ulaşan bir gazeteciye söyleşi verir. Söyleşide yer alan anılar dizinin ikinci sezon konusunu  oluşturur. Erşan Kuneri’nin 2. Sezonu’nda Türkiye’nin sinema tarihine eğlenceli bir yolculuk yapılır.

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bige Önal, Bülent Şakrak, Bora Akkaş, Merve Dizdar, Celal Kadri Kınoğlu.

Yorum yapın