Siyah Kalp 6. bölüm fragmanı; Sumru çok korkuyor, Melek ve Nuh rahat bırakmıyor! – Televizyon Gazetesi

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Siyah Kalp’ Perşembe akşamı altıncı bölümüyle ekrana geliyor.

Siyah Kalp’in 6. Bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı:

Sevilay’ın nikah masasında “hayır” demesi herkesi şoka uğratırken Hikmet, öfkeden deliye döner. Sevilay’ın kararı Melek ve Cihan’ı mutlu eder.

Nuh da beklemediği bu durum karşısında sevincini gizleyemez. Artık âşıkların önünde bir engel kalmazken herkes duyguları konusunda çekinmeden adımlar atar.

Cihan ve Sevilay’ın ikizlere karşı duyguları artık Samet ve Hikmet tarafından açıkça fark edilir.

Bu durum Sumru’yu iyice çıkmaza sokar. Sırrının ortaya çıkmasından korkan Sumru hala Melek ve Nuh’un tehdidi altındadır.

Şansalanlar yaşanan krizleri atlatmaya çalışırken kendilerini beklenmedik tehlikenin ortasında bulurlar. Bu tehlike ise onlara en yakınlarından gelmiştir.

Yönetmenliğini Ali Balcı’nin, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp’in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isim yer alıyor.

“Siyah Kalp” yeni bölümüyle 17 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın