Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin sosyal medya yansıması dikkat çekiciydi! – Televizyon Gazetesi

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin yeni sezon afişi yayınlandı…

TRT 1’in ilk sezonuyla ekranlara damga vuran, ikinci sezonu merakla beklenen dizisi “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”nin afişi yayınlandı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Diziyi heyecanla bekleyen izleyiciler, yeni sezonda yine çok güçlü sahnelerle karşılaşacak. Dizinin hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile iyi reytingler alarak yoluna devam etmesi bekleniyor.

21 Ekim Pazartesi günü izleyiciyle buluşacak olan dizi, Selahaddin Eyyubi’nin Kudüs’ü fethederek İslam dünyasını bir araya getirmesini konu alıyor.

Yönetmenliğini Sedat İnci’nin yaptığı ve senaryosunu Feyza Rumeysa Küçükkürtül’ün kaleme aldığı dizinin güçlü prodüksiyonu ve sürprizlerle dolu senaryosunun yanı sıra, yayınlanan afişi de izleyicilerin ilgisini üzerine çekti.

Sosyal medyada kısa sürede geniş kitlelere ulaşan afiş, dizinin görsel ve tarihi derinliğini yansıtan detaylarıyla beğeni topladı.

Dizinin başrolünde Uğur Güneş yer alırken, dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Mehmet Ali Nuroğlu, Ozan Dolunay, Gökçe Türkan, Olgun Toker, Gülper Özdemir, Berk Erçer, Elif Doğan, Uygar Özçelik, Bülent Şakrak, Barış Yıldız, Şahin Irmak, Hakan Yufkacıgil, Celal Al, Sarp Aydınoğlu, Atılgan Gümüş, Arif Diren ve Hazım Körmükçü gibi başarılı isimler oynuyor.

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”, güçlü prodüksiyonu ve iddialı yeni oyuncu kadrosuyla 21 Ekim Pazartesi günü TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın