Gönül Dağı dizisi 149. bölümde İrfan ile ailesi kazadan kurtulacak mı? – Televizyon Gazetesi

Her hafta reyting rekorları kırarak Türk televizyon tarihine geçen, izleyicilerin gönüllerinin sultanı Gönül Dağı’nın 149. Bölümü 19 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

KAZA GEÇİREN İRFAN VE AİLESİ KURTULABİLECEK Mİ?

Almanya’ya giderken Ankara yakınlarında kaza geçiren İrfan ve ailesi kurtulabilecek mi? Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma giren İrfan ve karısı Kader tehlikeyi atlatabilecek mi? Taner ve amcaoğulları İrfan ve ailesi için neler yapacak? Kaya ailesinin dramatik hikayesinde ne gibi gelişmeler olacak dizinin 149. Bölümünde izleyeceğiz.

BABASINA SAHİP ÇIKAN TANER’E HALİME NASIL TEPKİ GÖSTERECEK?

Kaza geçiren babasına ve onların ailesine sahip çıkan Taner, büyük acılar yaşayan annesi Halime’den nasıl tepki görecek? Öldü sandığı eşinin yıllar sonra yaşadığını ve yeni bir aile kurduğunu öğrenince yıkılan Halime, kaza sonrası nasıl davranacak 149. Bölümde seyredeceğiz.

RAMAZAN, ASUMAN’A PROGRAM YAPTIRMAK İÇİN HANGİ PLANLARI YAPACAK?

Asuman’ın müzik programı yapması ve sunması için elinden geleni yapmaya kararlı olan Ramazan, Behçet’le birlikte yeni planlar peşindedir. Yapımcıyla konuşmaya giderler ancak program için yeni bir sunucu bulunmuştur. Yapımcının ofisinde neler yaşanacak, Behçet Ramazan’dan habersiz neler yapacak hepsi yeni bölümde…

CEMİLE VE ELİF BARIŞIYOR, KARDEŞLER ARASINDA BARIŞ OLACAK MI?

Çağla’nın doğumundan sonra kardeşler ve eltiler arasında esmeye başlayan sert rüzgarlar geçer mi? Hastanede karşılaşan Elif ve Cemile barışırlar. Peki kardeşler barışacak mı? Ameliyat yaparken hastasını kaybeden Kenan neler yaşayacak hepsini Gönül Dağı’nın 149. Bölümünde izleyeceğiz.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı ve Aslı Kahraman’ın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı, Cumartesi akşamı TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın