Caner Özyurtlu’nun Gülse Birsel için yaptığı yorum yeniden gündem oldu!

‘Avrupa Yakası’nın ‘Kubilay’ı olarak hafızalara kazınan Vural Çelik 17 Ekim’de evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.

Cenazeye katılmayan ve küs oldukları bilinen rol arkadaşı Gülse Birsel, sosyal medyadan yaptığı “Vural’a vedam” başlıklı yazısı tepki çekti. 

“HATALARI, YANLIŞLARI…”

Birsel, şu ifadeleri kullandı:

“Vural’a vedam… Cenazeler, dini tören bölümünü ayrı tutarsak vefat edeni yad etmek, veda etmek için vardır. Vural Çelik Avrupa Yakası’na bölümlük Kubilay rolü için gelmişti. O hafta yapımcıya “Mümkünse her bölüm yazmak istiyorum” dedim ve Vural ekibe katılmış oldu. Nevi şahsına münhasır biriydi. Herkese kendi kendine küser, nedenini bilmediğimiz konulara alınır, sonra barışmak için hediyeler isterdi.”

“Son sezona girerken, ayrılmak istediğini söylediğinde vazgeçirmeye çalıştık. Ücret, saatler, senaryodaki yeri gibi şikayetleri vardı. Keşke son sezonda da beraber oynasaydık. Ve keşke birkaç ay sonra bir TV programında benimle ilgili mana verilemez, yakışıksız cümleler etmeseydi. Ama sonraki yıllardaki hataları, yanlışları burada anlatmaya gerek de yok, yakışık da almaz. Allah, rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.”

AİLENİN AÇIKLAMASI: MEZARINA GİDİP HELLALLİK İSTEMELİ

Bu sözlerinin ardından birçok tepki alan ve paylaşımını kaldıran Gülse Birsel’e Vural Çelik’in kız kardeşi Kadriye Çelik, ailesi adına şu yanıtı verdi:

“Hayatımızın en zor dönemlerinden birini yaşıyoruz. Çok sevgili ağabeyim Vural Çelik aramızdan ayrıldı ve derin bir acı bıraktı. Onun sıcak gülümsemesi, sevgi dolu yüreği ve hayatımıza kattığı güzellikler her zaman hatırlanacak.”

“Unutmayalım ki, ağabeyim yaşamı boyunca birçok insanın kalbinde iz bıraktı. Bizlere öğrettiği değerleri, paylaştığı anıları ve verdiği sevgiyi asla unutmayacağız. Bu zor günlerde, birbirimize destek olmanın ve onun hatırasını yaşatmanın en önemli şey olduğunu biliyoruz.”

“Çelik ailesi olarak acımız henüz çok tazeyken Gülse Birsel’in haddini aşan açıklamalarına üzülerek tanık olduk. Ağabeyim hakkında yapılan bu tür yorumların, savunma fırsatımız olmadan yapılmasının ne kadar yerinde olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”

“Bu açıklamalardan anlaşılacağı üzere, bir insanın kalemi yetenekli olabilir; ancak bu, onun iyi bir insan olduğu anlamına gelmez. Ağabeyim, insanları mutlu etmeyi ve onları güldürmeyi çok seven, gördüğü her tebessümle mutlu olan bir insandı. Bu onun en büyük zenginliğiydi.”

“Ağabeyim hayatı boyunca görme engelli bir anneye, bir kız kardeşe ve iki yeğene bakan, hayat mücadelesi veren, ekmeğinin peşinde koşarken kimseye boyun eğmeyen biriydi. Onuruyla yaşadı ve onuruyla aramızdan ayrıldı.”

“Çelik ailesi olarak Gülse Birsel’e tavsiyemiz; ağabeyimin mezarına gidip helallik istemesidir. Bu, belki de bu zor günlerde bir nebze olsun kalplerimize su serper. Ağabeyim yüce gönüllüdür, umarız affeder…”

Vural Çelik'e vedası tepki çekmişti: Caner Özyurtlu'nun Gülse Birsel için yaptığı yorum yeniden gündem oldu! - Resim : 2

O SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEM OLDU

Yaşananların ardından oyuncu Caner Özyurtlu’nun Fatih Altaylı’nın programında Gülse Birsel’e yönelik kullandığı ifadeler günler sonra sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Altaylı’nın “Hem yazıp hem yönetmek kolay bir şey mi? Bunu yapan bir sen bir de Gülse Birsel var herhalde” sorusuna Özyurtlu kahkaha atarak şöyle yanıt vermişti:

“Teşekkürler, çok da sevdiğim bir yazar. Kendimi bitirmeyeceğim. Gülse Birsel’in son kitabının ismine (Beni Gözünüzde Büyütmeyin) katılıyorum, kısacası öyle söyleyeyim.”

Yanındaki arkadaşı tarafından susturulmaya çalışınca da Özyurtlu, “Özür dilerim susuyorum. Ama niye böyle ya? Aklımıza geleni konuşmayacaksak niye bu işi yapıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Yorum yapın