Kalpazan dizisi 2. bölüm fragmanı; bu sözler hiç inandırıcı değil! – Televizyon Gazetesi

Kalpazan dizisi pazartesi akşamı ilk bölümü ile yayın hayatına başladı. Sosyal medyada güçlü bir destek bulan dizi, milyonlarca izleyiciyi de etkilemeyi başardı. Ortalama reyting oranları ile başlayan dizinin ilerleyen haftalarda izleyici sayısını artırması şaşırtıcı olmayacaktır.

Gelecek hafta yayınlanan 2. bölüm de şimdiden merak konusu oldu. Yayınlanan tanıtımda Adem, Canan’dan her şeyi düzeltmek için zaman isterken Canan’a bu sözler hiç inandırıcı gelmiyor.

Adem ve Kartal’ın para basma hazırlığına başlamasıyla aksiyon dolu sahnelerin olacağının sinyalleri verilirken Ayşe komiserin de kendisine çarpan kişinin peşini bırakmayacak olması gelecek bölüme olan merakı giderek arttırıyor.

“Kalpazan” dizisinin kadrosunda; Timuçin Esen (Adem), Çağlar Ertuğrul (Kartal), Şükran Ovalı (Canan), Deniz Baysal (Ayşe), Sarp Akkaya (Tarık), Deniz Hamzaoğlu (Bulgary Bayram), İlker Kızmaz (Sinan), Çağla Naz Kargı (Naz), İlker Yağız Selçuk (Arda) ve Ali Seçkiner Alıcı (İrfan) ve Osman Alkaş (Orhan) gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

“Kalpazan” yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın