Gönül Dağı 150. yeni bölümü hem hüzünlü hem heyecanlı hem de komik! – Televizyon Gazetesi

5 Sezondur her hafta zirvede yer alarak izleyicilerin ailesi gibi olan Gönül Dağı, 26 Ekim Cumartesi akşamı TRT 1 ekranına gelecek 150. Bölümünde yine heyecanlı, hüzünlü ve komik sahneleriyle ilgi odağı olacak.

RAMOT, GEDELLİ SAKİNLERİNE NELER YAŞATACAK?

Taner ve amcaoğulları Ramot adını verdikleri robota son şeklini vererek bu projeyle bir yarışmaya katılmaya hazırlanmaktadır. Ancak Ramot, hem amcaoğullarına hem de Gedelli sakinlerine sürprizler yapacaktır. Ramot’un kasaba sakinlerine neler yaşatacağını Gönül Dağı’nın 150. Bölümünde izleyeceğiz.

KENAN, HASTASINI KAYBETTİKTEN SONRA DEPRESYONA GİRİYOR…

Ameliyat ettiği genç hastasını kaybedince şok olan ve depresyona giren Kenan, ailesine çok önemli bir karar aldığını söyler. Kenan’ın bu kararı ne olacak? Yeni bölümde izleyeceğiz.

ERKAN, HALI İŞİNE GİRİNCE NELER OLUYOR?

Filiz’le evlilik planları yapan ve para biriktiren Erkan, ek iş aramaktadır. Cemile, halı dokuma işinde kendisinden yardım ister. Satış ve pazarlama konusunda ona destek veren Erkan’ın başından geçen ilginç olayları ve halı dokuma atölyesinde yaşanan ilginç kozmik olayları Gönül Dağı’nın yeni bölümünde ilgiyle izleyeceksiniz.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı ve Aslı Kahraman’ın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı, 26 Ekim Cumartesi akşamı TRT1’de yayınlanacak.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Yorum yapın